- KOMMER IKKE TIL Å BLI GRAVID: Ny «Skal vi danse»-programleder Marthe Sveberg Bjørstad (32) hevder hun ikke har noen planer om å følge i samme  Foto: TV 2
- KOMMER IKKE TIL Å BLI GRAVID: Ny «Skal vi danse»-programleder Marthe Sveberg Bjørstad (32) hevder hun ikke har noen planer om å følge i samme Foto: TV 2 Vis mer

- Kommer ikke til å bli gravid på lenge

Årets nye «Skal vi danse» -programleder har ingen planer om å følge i forgjengernes baby-fotspor...

SEHER.NO: Marthe Sveberg Bjørstad hopper denne sesongen fra å lede TV 2-programmet «Norske Talenter» til å lede «Skal vi danse» i tospann med Kristian Ødegård på samme kanal.

Bjørstad sier til VG at hun imidlertid ikke har noen planer om å følge i baby-fotsporene til sine kvinnelige forgjengere i programleder-rollen, Pia Lykke (35) og Guri Solberg (33). Begge to ble gravide da de ledet «Skal vi danse».

- Jeg kommer ikke til å bli gravid på skikkelig lenge! Det har jeg til og med lovet stylisten i TV 2. Så hun trenger ikke å kjøpe kjoler i andre størrelser enn det jeg allerede har, sier hun til avisen.

Bjørsta legger heller ikke skjul på at hun gleder seg til å samarbeide med Kristian Ødegård.

- Vi kjenner ikke hverandre så godt. Men jeg har et veldig godt inntrykk av ham. Han er både kjekk, morsom og veldig flink, så det tror jeg skal gå bra, sier hun til avisa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Simulerte oralsex i «Skal vi danse»