Kommer han til syden med denne videoen?

Taxisjåføren Gunnar har laget denne videoen i håp om å kunne bli med Charter-Svein på tur. Se den elleville videoen.

SEOGHØR.NO: Den åttende sesongen av TV3-serien «Charterfeber» er i sikte, og i den anledning søker Svein Østvik (51) reisefølge.

Seoghør.no vil denne uka i samarbeid med TV 3 presentere tre kandidater, der én heldig vinner får være med Charter-Svein på tur til varmere strøk.

Den første kandidaten er taxisjåføren Gunnar Berg (37), som er fra Finnmark, men bor i Halden.

- Jeg heter Gunnar Berg. Har du lyst til å være med meg på tur? Stem meg fram, så skyter vi fart! sier Berg i en svært lettkledd video.

Ifølge Berg selv kjører han landets beste karaoketaxi, og er en ganske lik type som Svein, som er med på det aller meste.

Østvik hadde tidligere følgende å si om sin fremtidige reisepartner:

- Samme om det er mann eller dame, så lenge personen har humor, er nysgjerrig og kan holde ut med meg! Jeg vil ha med meg en drømmeturvenn, ja kall det gjerne en tvillingvenn, som har noe til felles med meg når det kommer til dette med å oppleve. Personen må like å bli kjent med andre nordmenn og også lokalbefolkningen, og tørre å by på alt det vi mennesker har i oss – og det er ikke så rent lite!

Seoghør.no vil presentere en ny kandidat onsdag, og den siste kandidaten på torsdag. Fredag kan du stemme på hvem du ønsker skal bli Sveins reisefølge!

LES OGSÅ: Nå kan du bli Charter-Sveins reisefølge