ETTERTRAKTET: Kvinnelige fans svermer rundt Alexander Rybak etter MGP-seieren i 2009. Det frykter han kan bli et problem den dagen han får seg kjæreste. Foto: Anders Myhren / Seher.no
ETTERTRAKTET: Kvinnelige fans svermer rundt Alexander Rybak etter MGP-seieren i 2009. Det frykter han kan bli et problem den dagen han får seg kjæreste. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Kommer garantert til å være utro

Alexander Rybak advarer potensielle kjærester.

SEHER.NO: Alexander Rybak (23) har blitt en av Norges mest ettertraktede ungkarer etter fjorårets seier i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen i Moskva, men foreløpig har et hektisk turnéliv hindret fiolin-virutosen fra å bruke mye tid på stevnemøter.

Til magasinet =Oslo avslører han at han nok kommer til å dempe reise-virksomheten kraftig den dagen han møter den rette. Han frykter nemlig at han ikke vil klare å holde seg trofast dersom han stadig møter kvinnelige beundrere i forskjellige land.

- Jeg kan ikke reise på tre måneder lange turnéer hvis jeg har familie. Da kommer jeg garantert til å være utro. Jeg er sånn som blir veldig fort fristet. Står det en bolle med sjokolade på hotellrommet, må jeg ta en. Derfor kjøper jeg ikke sjokolade, sier han til magasinet ifølge Dagbladet.

Rybak beskrev før jul seg selv som singel, etter at det ble kjent at han i fjor sommer datet en svensk fan.

- Jeg er singel, og skulle jeg være sammen med noen nå, så måtte jeg gått 100 prosent inn for det. Men som alle andre gutter i verden, så er det bestandig en jente du tenker litt ekstra på. Likevel er det dumt å gå ut med navn nå, for om ett år så kan det jo være en annen, sa han i oktober til VG.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: - Jeg er en flørtepus