AVSLØRER PRIVATLIVET: Linni Meister er klar for å vise fram familielivet sitt i en ny realityserie på TV 2. Foto: Per Ervland, Seher.no
AVSLØRER PRIVATLIVET: Linni Meister er klar for å vise fram familielivet sitt i en ny realityserie på TV 2. Foto: Per Ervland, Seher.noVis mer

- Kommer det ikke noen reaksjoner blir jeg skuffet

Linni Meister gleder til å vise fram nye sider av seg selv på TV.

SEHER.NO: Linni Meister (24) har tidligere gjort seg bemerket i TV-programmer som «Robinsonekspedisjonen» og «Wipeout», men nå er glamourmodellen ifølge henne selv klar for hovedrollen i en ny realityserie - om sitt eget liv.

På sin blogg (ekstern lenke) skriver 24-åringen - som nettopp har kommet hjem fra ferie i spanske Marbelle  med ektemannen Bernhard Berntzen og deres vesle sønn Dennis  - at hun har blitt fulgt både hjemme og på jobb av TV 2-kameraer de siste tre månedene.

- TV 2 har filmet meg og min lille familie siden april. Først var jeg skeptisk til å eksponere den siden av meg privat, sammen med mannen min og barnet mitt også videre. Men jeg gjør dette for å vise hvordan jeg er til vanlig, blant annet fordi leserne av bloggen min har mast om at jeg må legge ut mer video, sier hun til Seher.no.

Foreløpig er det ikke kjent når serien vil bli sendt, men Linni avslører at det blir mye følelser foran kameraene. TV-kameraene var blant annet med da Linni i juli giftet seg med sin Bernhard i Las Vegas.

- De var selvfølgelig med, og seerne også får se hvordan jeg ser ut før jeg blir stylet foran foto-oppdrag.

Meister er imidlertid forberedt på negative reaksjoner når serien kommer på lufta.

- Kommer det ikke noen reaksjoner blir jeg skuffet, he he. Men jeg gjør dette for fansen min, sier hun til Seher.no.

Det har foreløpig ikke lykkes å få en kommentar fra TV 2 om det nye programmet.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet