SNAKKER UT OM BILDENE: - Jeg synes i hvert fall at de bildene var greie, fine og ordentlige, det er viktig for meg at det er noe jeg kan stå for, sier Anine Stang, som tirsdag var med Seher.no på Tusenfryd. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SNAKKER UT OM BILDENE: - Jeg synes i hvert fall at de bildene var greie, fine og ordentlige, det er viktig for meg at det er noe jeg kan stå for, sier Anine Stang, som tirsdag var med Seher.no på Tusenfryd. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Kommer aldri til å vise meg naken

Men den norske artisten angrer ingenting på lettkleddbildene.

Se videointervjuet med Anine Stang på Tusenfryd nederst i saken!


SEHER.NO: Den fremadstormende norske artisten Anine Stang (25) fikk mye oppmerksomhet da hun kastet klærne i juninummeret av bladet Mann.På bildene tok Anine en «Kari Traa» og kastet undertøyet. Bildene gikk umiddelbart landet rundt.

Men 25-åringen angrer ikke det minste på at hun valgte å vise seg fra sin lettkledde side.

- Jeg skjønner ikke helt, de bildene var jo så tekkelige og ordentlige i forhold til veldig mye annet man gjør. Med en gang man viser siderumpa, så kaster man liksom trusa? Jeg tror man ser mer avkledde folk på Huk i sommer enn av bildene av meg i Mann, sier Anine Stang, som for dagen er med Seher.no til Tusenfryd.


Lettkleddbildene til tross: Én ting kan Anine love, selv om hun selv ikke helt vet hvor langt hun kunne gått i et magasin som Mann.

- Vi får vente å se, det får jeg ta stilling til hvis jeg får et tilbud. Men jeg kommer aldri til å stille opp naken, hvis det er det du mener. Jeg synes i hvert fall at de bildene var greie, fine og ordentlige, det er viktig for meg at det er noe jeg kan stå for, forteller den blide jenta.
 
- Hva syntes familien din om Mann-bildene?

- Det var en kvinnelig fotograf, som jeg har jobbet med før, som tok bildene. Jeg visste at det kom til å bli ordentlig. Det var viktig for meg at bildene ikke ble tacky. Mamma, pappa og resten av familien syntes ikke de bildene var noe ille, sier Anine Stang til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Savner ingenting med singellivet 

Se video fra da Anine Stang besøkte Tusenfryd her:[obj:media:8718]