Iselin Guttormsen:

- Kommer aldri til å roe meg

Influenseren med klar tale etter «Skal vi danse»-premieren.

SUPERFORNØYD: Iselin Guttormsen er fornøyd med at hun fikk levert litt Beyoncé -girlpower under «Skal vi danse»-premieren lørdag. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SUPERFORNØYD: Iselin Guttormsen er fornøyd med at hun fikk levert litt Beyoncé -girlpower under «Skal vi danse»-premieren lørdag. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ble årets «Skal vi danse»-sirkus sparket i gang, og allerede har en deltaker forlatt konkurransen - Triana Iglesias (40) måtte pakke bort danseskoene.

Nytt av året er at konkurransen er en «all stars»-variant, hvilket betyr at de som er med også har deltatt før og at de kan skilte med en topp-plassering.

Det er imidlertid ett unntak. Sexolog og influenser Iselin Guttormsen (35) var med i fjorårets sesong, men var den gangen den aller første til å forlate konkurransen. Det gjorde hun på grunn av en skade.

SKAL VI DANSE: Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand imponerte stort i sesongpremieren av «Skal vi danse - All Stars» - men var forbanna over én detalj. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Ble litt for mye

35-åringen danset lørdag en salsa til «Crazy in love» av Beyoncé. Det ble mildt sagt hett på dansegulvet under opptredenen hennes.

- «Crazy in love» - den tittelen formidler du jo med troverdighet i hvert fall, uttalte dommer Merete Mørk Lingjærde (60) etter dansenummeret.

Lingjærde poengterte også at hun fortjente å stå der, at hun fortjente en plass i «all stars»-sesongen.

- Men du får litt overtenning. Det ble litt for mye noen ganger, du må tone det ned litt, da er det enda mer sexy og sensuelt, sa Mørk Lingjærde videre.

TAUS: Lasse Matberg nektet å prate etter «Skal vi danse»-kritikken. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Meddommer Morten Hegseth (36) var imidlertid ikke enig.

- Aldri ro deg ned, uttalte 36-åringen da han skulle gi sin poengsum.

Både Mørk Lingjærde og Hegseth ga sekser, mens Trine Dehli Cleve (61) var noe mindre imponert og ga en femmer. Det ble 17 poeng totalt.

Da Se og Hør møtte Guttormsen etter dansen var overstått på lørdag, var hun tydelig glad.

- Jeg er superfornøyd. Fra én dans til Beyoncé-girlpower, sa hun med et stort smil og la til lattermildt:

SKAL VI DANSE: Helene Spilling og Alexander Hetland svarte på romanseryktene under premieren på «Skal vi Danse - Allstars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Så håper jeg det så like bra ut som det jeg følte meg!

- Tar det med et smil

Samtidig innrømmer Guttormsen at det ikke har vært helt enkelt, det har krevd innsats.

- Jeg har jobbet litt med å ha selvtilliten til å føle meg sexy i en sånn setting.

Guttormsen registrerte at enkelte i dommerpanelet syntes det var litt «mye».

- Som dame er jeg vant til å få beskjed om at jeg må roe meg ned, at jeg er litt for mye. Jeg tar det med et smil, sier hun til Se og Hør og legger til med stor kraft i stemmen:

- Jeg kommer aldri til å roe meg ned!

GRÅT: Triana Iglesias forteller hvorfor følelsene tok overhånd på «Skal vi danse»-premieren. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Hva er taktikken videre?

- Fortsette å gønne på. Catalin (dansepartneren, journ.anm.) har lært meg det å bare gi alt. Gå litt inn i det med full «power».

- Det kommer jeg til å fortsette å gjøre. For det gir meg en trygghet å leve meg inn i den rollen, legger Guttormsen til.

I tillegg nevner influenseren at hun også skal fortsette med pusteteknikker og jobbe med å roe nervene sine.

LES OGSÅ: - Folk har vært rasende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer