«Mesternes Mester»:

- Kommer aldri til å melde meg på «Paradise Hotel»

Se bildene fra finalefesten!

TOK MED KOMPIS: Helene Olafsen (26) tok med seg Stian Sivertzen (27) på finalefest. De to kjenner hverandre gjennom snowboardmiljøet. Foto: Tor Lindseth / Dagbladet
TOK MED KOMPIS: Helene Olafsen (26) tok med seg Stian Sivertzen (27) på finalefest. De to kjenner hverandre gjennom snowboardmiljøet. Foto: Tor Lindseth / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OSLO SENTRUM (Dagbladet): Lørdag kveld er deltakerne i «Mesternes Mester» samlet til finalefest i Oslo.

I semifinalen finner man tidligere skihopper Anders Jacobsen (32), snøbrettkjører Helene Olafsen (27) og tidligere kickbokser Tonje Sørlie (35).

Etter ti uker med 27 knalltøffe øvelser skal det endelig avgjøres hvem av dem som stikker av med seieren.

KOSER SEG: Bartosz Piasecki (30), Anita Moen (49), Frode Grodås (52) og Helene Olafsen (27) koste seg på finalefest. Foto: Tor Lindseth / Dagbladet
KOSER SEG: Bartosz Piasecki (30), Anita Moen (49), Frode Grodås (52) og Helene Olafsen (27) koste seg på finalefest. Foto: Tor Lindseth / Dagbladet Vis mer

Flere av «Mesternes mester»-deltakere fra årets sesong er på plass for å overvære den nervepirrende finalen - som ble spilt inn ved det arkeologiske utgravingsstedet Ancient Messini i Hellas, i september i fjor.

En av dem som er til stede er Helene Olafsen. Hun har bare gode minner når hun titter tilbake på oppholdet i Hellas. Vel, nesten.

- Jeg ser tilbake på perioden som en drømmeferie. Det var mange gode minner, og jeg kommer ofte på morsomme ting som skjedde. Jeg hadde helt glemt hvor vonde øvelsene kunne være, helt til jeg ser det på tv, sier Olafsen til Dagbladet.

Gjennom tre uker, ble hun godt kjent med de andre deltagerne. Det var spesielt ett bekjentskap hun setter ekstra stor pris på, nemlig det nye vennskapet med den tidligere fotballspilleren Frode Grodås.

- Selv om vi var en stor, glad familie, ble jeg veldig glad i Frode. Altså, jeg kom godt overens med mange, men det var ekstra spesielt med Frode. Vi tulla mye med hverandre og hadde det gøy. Jeg kom også godt overens med Anders og Eldar, sier hun.

- Nei til «Paradise Hotel»

Til tross for at nå får flere tilbud om deltagelse i flere realityprogrammer, er det et tilbud hun aldri takker ja til.

- Jeg kunne aldri ha vært med på «Paradise Hotel». Jeg er liksom ikke helt der, da, sier hun og ler.

Olafsen hadde også med seg snowboardkompisen Stian Sivertzen (27), tidligere juniorverdensmester. Han er imponert over innsatsen.

- Jeg synes Helene har gjort en kjempejobb. Hun er en maskin. Du ser det på mange av øvelsene, at hun er helt vill. Hun knuser mange rekorder, og hun er råere enn mange av gutta.

- Hva har overrasket deg mest med Helene?

PÅ FINALEFEST: Tidligere håndballspiller Else-Marthe Sørlie Lybekk (38). Foto: Tor Lindseth / Dagbladet
PÅ FINALEFEST: Tidligere håndballspiller Else-Marthe Sørlie Lybekk (38). Foto: Tor Lindseth / Dagbladet Vis mer

- Jeg er litt overrasket over at du er så tålmodig, sier han lattermildt og vender seg mot venninnen.

Champagneflaske i hånda

Frode Grodås er til stede på finalefesten - med en champagne flaske plassert i den ene hånda. For ham er det totalen som gjorde deltagelsen i «Mesternes mester» til en minneverdig opplevelse.

- Det er totalen; det å bli kjent med de andre utøverne i en setting som er noe utenom det vanlige. Det var tre fantastiske uker i Hellas med spennende mennesker, som man ble glad i. Derfor er det veldig koselig å se igjen denne gjengen nå, sier fotballhelten.

Heller ikke Grodås ville ha sjekket inn på realityhotellet i Mexico dersom han fikk tilbudet. En deltagelse i programmet står nemlig nederst på ønskelisten.

- Det er uaktuelt, altså! Hvis jeg havner på «Paradise», så er det bare til å tilkalle psykolog umiddelbart.

- Kommer aldri til å melde meg på «Paradise Hotel»
- Kommer aldri til å melde meg på «Paradise Hotel»
- Kommer aldri til å melde meg på «Paradise Hotel»
- Kommer aldri til å melde meg på «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer