Gigi Hadid og Leonardo DiCaprio:

Kommenterer datterens angivelige flørt

- En veldig fin fyr.

HAR MØTT HAM: Mohamed Hadid har møtt datterens angivelige flamme, Leonardo DiCaprio. Foto: Amy Sussman/REX/Shutterstock/NTB
HAR MØTT HAM: Mohamed Hadid har møtt datterens angivelige flamme, Leonardo DiCaprio. Foto: Amy Sussman/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke mer enn et par uker siden bruddet mellom Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (47) og hans 22 år yngre kjæreste Camilla Morrone.

Det har i lengre tid versert flere teorier på internett om at skuespilleren kun dater kvinner under 26 år, men nå ser det ut til at han har prøvd noe nytt.

Den siste tiden har det gått rykter om at det angivelig har oppstått søt musikk mellom «Titanic»-stjernen og supermodellen Gigi Hadid (27).

Nå tar modellens far, Mohamed Hadid, tatt bladet fra munnen om datterens angivelige romanse. Det gjør han overfor Daily Mail.

ROMANSE: Det tok ikke lange tiden før deltakerne på årets Farmen kunne avsløre de første Farmen-flørtene. Video: TV 2 / Klaus Fjellro. Vis mer

- Fin fyr

Til nettstedet forteller stjernens far «at han liker DiCaprio».

- Jeg møtte herr DiCaprio i St. Tropez for fem år siden og han var en veldig fin fyr. Jeg likte ham.

Pappa Hadid tror imidlertid ikke det er noe mer enn vennskap mellom de to superstjernene.

- Jeg har ikke snakket med datteren min om herr DiCaprio. Jeg tror ikke de dater, jeg tror de bare er gode venner. Jeg vet virkelig ikke.

KRYPTISK: Har Emma Ellingsen fått seg en flørt? Hun svarer i hvert fall kryptisk. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

På spørsmål om hva han tenker om det eventuelle paret, svarer Hadid at han ikke har noe med datterens kjærlighetsliv å gjøre.

Setter fart på ryktene

Mandag florerte det bilder av det antatte paret rundt på internett. Bildene viste de to stjernene på et utested i New York, der de lener seg mot hverandre for det som tilsynelatende er en intim samtale.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

Bildene viser også skuespilleren legge begge hendene over supermodellens skuldre.

Gigi Hadid har tidligere vært i et forhold med artist Zayn Malik (29), som hun har datteren Khai (2) med.

LES OGSÅ: Arver «The Firm»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer