Sophie Elise:

Kommentarfeltet kokte etter dette

«Bunadspolitiet» lot ikke detaljene på Sophie Elise Isachsens bunad gå upåaktet hen.

KRITISERES: Influenser Sophie Elise Isachsen fikk kritikk etter at hun postet bunadsbilder. Foto: Vidar Ruud / NTB
KRITISERES: Influenser Sophie Elise Isachsen fikk kritikk etter at hun postet bunadsbilder. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På 17. mai tidligere denne uken var sosiale medier fullt av bilder av bunad, dress og festdrakter.

En av de som benyttet nasjonaldagen til å publisere et bilde av seg selv i bunad var influenser Sophie Elise Isachsen (27), som la ut tre bilder av seg selv iført en rogalandsbunad.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

«Må passe på å ta bilder før jeg blir for full. Gratulerer med dagen!! Kos dere så sjukt i dag! Bunaden er lånt fra @emblabunader» skriver influenseren under innlegget.

Bildene får imidlertid folk til å reagere, og kommentarfeltet under innlegget koker av tilbakemeldinger. Det er nemlig mange som påpeker at Isachsen har tatt på bunaden feil.

«Hallo. Du må snu beltet ditt! Og kjedet skal snøres fra øverste til nederste, så skal du knyte de sammen sånn at de henger over beltet og nedover forklede! Ellers kjempefin bunad!» kommenterer en bruker, mens andre skriver:

«Fin drakt/bunad. Men har du beltet opp ned?»

«Beltet opp-ned, snøringen feil vei og øverste sølje er satt på skjeve...Hvorfor har du på deg bunad når du ikke vet hvordan du skal bruke den?»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer