Sophie Elise:

Kommentarfeltet kokte etter dette

«Bunadspolitiet» lot ikke detaljene på Sophie Elise Isachsens bunad gå upåaktet hen.

KRITISERES: Influenser Sophie Elise Isachsen fikk kritikk etter at hun postet bunadsbilder. Foto: Vidar Ruud / NTB
KRITISERES: Influenser Sophie Elise Isachsen fikk kritikk etter at hun postet bunadsbilder. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På 17. mai tidligere denne uken var sosiale medier fullt av bilder av bunad, dress og festdrakter.

En av de som benyttet nasjonaldagen til å publisere et bilde av seg selv i bunad var influenser Sophie Elise Isachsen (27), som la ut tre bilder av seg selv iført en rogalandsbunad.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

KOKER: Kommentarfeltet kokte da Sophe Elise Isachsen publiserte dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram
KOKER: Kommentarfeltet kokte da Sophe Elise Isachsen publiserte dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Må passe på å ta bilder før jeg blir for full. Gratulerer med dagen!! Kos dere så sjukt i dag! Bunaden er lånt fra @emblabunader» skriver influenseren under innlegget.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Bildene får imidlertid folk til å reagere, og kommentarfeltet under innlegget koker av tilbakemeldinger. Det er nemlig mange som påpeker at Isachsen har tatt på bunaden feil.

«Hallo. Du må snu beltet ditt! Og kjedet skal snøres fra øverste til nederste, så skal du knyte de sammen sånn at de henger over beltet og nedover forklede! Ellers kjempefin bunad!» kommenterer en bruker, mens andre skriver:

«Fin drakt/bunad. Men har du beltet opp ned?»

LETTER PÅ SLØRET: «Love Island»-vinneren Nora Haukland forteller om singellivet, dating og det nære vennskapet med Sophie Elise Isachsen. Vis mer

«Beltet opp-ned, snøringen feil vei og øverste sølje er satt på skjeve...Hvorfor har du på deg bunad når du ikke vet hvordan du skal bruke den?»

Isachsen på sin side har opplevd negative kommentarer på sosiale medier flere ganger før, og lar tilsynelatende ikke bunadspolitiets kommentarer gå inn på henne.

– Jeg tenker at de må slappe av og ta seg et glass champagne og heller nyte dagen, sier hun til Nettavisen og legger til:

– Det var min første gang i denne bunaden, jeg gjorde et ærlig forsøk og koste meg resten av dagen, rett og slett.

Se og Hør har vært i kontakt med Isachsen, som ikke har noen ytterlige kommentarer til saken.

LES OGSÅ: Vil ikke ha noen ny kjendis-mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer