- SKUFFET OVER EMILS UTTALELSER: - Vi føler Emil får oss til å fremstå som useriøse artister, sir Torbjørn Stafford Barth (t.h.) og Helfner Augusto til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
- SKUFFET OVER EMILS UTTALELSER: - Vi føler Emil får oss til å fremstå som useriøse artister, sir Torbjørn Stafford Barth (t.h.) og Helfner Augusto til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Kommentarene sårer veldig

Torbjørn og Helfner er sjokkert over Paradise-kollegaens uttalelser.

SEHER.NO: Selv om årets sesong av «Paradise Hotel» er ferdig på TV, fortsetter ordkrigen mellom de norske realitydeltakerne.

Tirsdag kritiserte Emil Løvstad (22) - som røk ut av konkurransen dagen før finalen - flere av sine konkurrenter for «å være så PR-kåte at det er helt sinnsykt».

- Noen av de andre deltagerne vil garantert gå på en smell, sier han til Her og Nå.

Uttalelsen får Emils «Paradise Hotel»-kollega Torbjørn Stafford Barth (21) til å rase.

Torbjørn har i kjølvannet av TV-serien brukt mye tid på et nytt musikkprosjekt sammen med blant annet «Paradise»-deltakerne Helfner Augusto, Victoria Norrman og årets vinner Carl Eliassen.

Fikk sjokk
Tromsøværingen - som har holdt på med musikk i mange år og tidligere gått videre i «Idol» - hevder Emils kommentarer får ham til å fremstå som en useriøs musiker.

- Jeg fikk sjokk da jeg leste hva han hadde sagt. Jeg føler meg truffet, og kommentarene sårer meg veldig. Jeg ble ikke med på «Paradise» for å få PR, bare for å ha det moro. Både jeg og Helf har drevet med musikk i mange år, og er skuffet over at dette kan få oss til å virke useriøse, sier han til Seher.no.

Sammen med flere andre av årets deltakere har Torbjørn og Helfner brukt mye tid de siste månedene på å besøke «Paradise Hotel»-fester over hele Norge.

Torbjørn hevder imidlertid festingen ikke er noe forsøk på å tviholde på kjendisstatusen.

Lei Paradise-stempelet
- Vi er vanlige folk, og når vi blir spurt om å komme et sted fordi folk vil møte oss, så gjør vi selvfølgelig det. Selv om jeg hadde det topp under innspillingen, er jeg nå egentlig lei hele Paradise-stempelet.  Jeg kunne godt tenkte meg å komme tilbake til en normal tilværelse i Tromsø, sier han.

21-åringen nøler heller ikke med å sende et stikk tilbake til Emil Løvstad og hans nye kjæreste Thea Bråthen Christensen, som han møtte under «Paradise»-innspillingen.

- Han er jo en av de som har vært mest i media, etter at han ble sammen med Thea. Derfor skjønner jeg ikke at han har sagt alt dette, sier Torbjørn til Seher.no.

Seher.no har ikke lykkes å komme i kontakt med Emil Løvstad onsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Her går Paradise-gutta til sengs sammen