BITTER AVSKJED: Ariel Søyland beskrev romkameraten Saner Johansen Kalstrup som en «hore» da hun torsdag ble nødt til å forlate realityserien «Paradise Hotel». Foto: TV3
BITTER AVSKJED: Ariel Søyland beskrev romkameraten Saner Johansen Kalstrup som en «hore» da hun torsdag ble nødt til å forlate realityserien «Paradise Hotel». Foto: TV3Vis mer

- Kommentaren var ment som en spøk

Paradise-Ariel hevder det bitre angrepet mot sexpartneren ble feilaktig fremstilt av TV3.

SEOGHØR.NO: Ariel Søyland (20) la ikke skjul på sin skuffelse, da hun torsdag måtte forlate TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Etter å ha fått klare signaler om at hennes romkamerat Sander Johansen Kalstrup (22) - som hun har hatt sex med tre ganger foran TV-kameraene - ville velge Isabell Andersen (24) som partner, valgte 20-åringen å stille seg bak Birger Dahl.

Men også han vraket henne - til fordel for romkameraten Mari Jordal. Nedturen fortsatte da Mari fikk mulighet til å redde henne, men valgte å ikke gjøre det.

Foran kameraene la Ariel ikke skjul på at hun var mest skuffet over oppførselen til Sander. Hun sa rett ut hva hun syntes om at han samme kveld som de hadde sex inne på hotellet, kysset heftig på en annen av Paradise-jentene, Isabell Andersen.

- Sander er en hore, sa hun i sendingen, foran sine overraskete realitykolleger.

Flere av de andre deltagerne blir så overrasket at de reagerer med latter.

- Ment som en spøk

Til Seoghør.no sier Ariel at hun ikke mente å være så tøff mot romkameraten, som TV-bildene ga inntrykk av.

- Det hele var ment som en spøk, men det fremstilles litt mer seriøst på tv enn det var ment! Jeg trodde han forsto det, men tydeligvis ikke..

- Han ble jo så sur at han visket vekk hilsenen min til Tina på speilet, det irriterte meg no jævlig. Men vi er venner i dag. Det er «no hard feelings».

På TV så man Tina gråte over at hun ikke engang fikk en hilsen fra Ariel, da hun gikk ut av serien.

Slakter konkurrentens oppførsel

Ariel - som tidligere har avslørt til Seoghør.no at hun har redusert brystene sine med en kilo - er imidlertid langt mer misfornøyd med oppførselen til konkurrenten Mari Jordal.

- Jeg kjente det på kroppen helt siden jeg våkna, at jeg ville ryke ut. Jeg skal ærlig innrømme at jeg kunne gjort mye mer for å være der lengre, men jeg var i hvert fall ikke falsk og smiska med noen.

- Jeg synes det var litt dårlig av Birger å lyve til meg, men jeg skjønner han og respekterte det valget han tok.. Når det kommer til Mari, er hun en backstabber!

- Hadde du håp om å overleve da hun fikk muligheten til å redde deg?

- Mari hadde kanskje mer lyst å ha ut Tina, men hadde hun gjort det hadde jeg nok nekta! Jeg hadde ikke klart meg der inne med alle de jentene der altså. Vi var en dårlig kombinasjon.

- Oppfatter det som en spøk


Line Vee Hanum i TV3 synes ikke Ariel kommentar fremstod som noe annet enn det Paradise-deltageren selv mener den var ment som, en spøk.

- Jeg tror seerne også oppfatter det nettopp som en spøk fordi deltakerne ler og smiler i forbindelse med at hun sier det, med andre ord fremstår ikke Ariel som spesielt hatefull. Heller tvert i mot, hun tar det hele med fatning, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg ville gjort det samme som henne