OVERRASKENDE ANTREKK: Lisa Tønne overrasket med sitt hårete antrekk på den røde løperen før årets «Komiprisen»-utdeling. Foto: Erlend Haukeland, Se og Hør
OVERRASKENDE ANTREKK: Lisa Tønne overrasket med sitt hårete antrekk på den røde løperen før årets «Komiprisen»-utdeling. Foto: Erlend Haukeland, Se og HørVis mer

Komiprisens meste hårete antrekk

Lisa Tønnes spesiallagde kjole skapte furore på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: Lisa Tønne er kjent for å overraske, og gjorde ingen unntak på årets utgave av «Komiprisen».

Kjolen kom med påsydd «dusk» nedentil og prydet med ansiktet Roar Brekke.

- Den er en hyllest til de nominerte, forklarte elleville Lisa Tønne (38).

Selv var ikke komikeren nominert i år. Desto hyggeligere var det å gjøre stas på kollegene Roar Brekke og Dag Sørås, begge nominert som «Årets stand up-komiker».

Tønne forklarte at dusken var en hyllest til Sørås.

Den siste nominerte i klassen, Vidar Hodnekvam, skulle Lisas gode venninne og komikerkollega Sigrid Bonde Tusvik (36) ta seg av, men etter sin fødsel nylig holdt Sigrid seg klokelig hjemme.

- Nå skal hun i stedet sy igjen rompehullet sitt sånn at det ligner Vidar Hodekvam. Som en hyllest til ham, sa Lisa Tønne til Seoghør.no.

Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik har begge gjort suksess med sin podcast «Tusvik & Tønne» og TV 2-programmet «Tusvik og Tønne Talkshow».

- Det er ikke det samme som podcasten. Den skal fortsette som vanlig, mens talkshowet er en annen retning. Det er jo gøyere å lage nye ting, også tenkte vi at det er et litt morsomt grep å la forskjellige mennesker leke programledere, sa duoen om programmet til Seoghør.no i fjor.

LES OGSÅ: - Vi må vaske munnen vår med såpe