Komikerstjernen Zahid Ali er blitt singel

Fortsatt god venn med eksen.

Ungkar. Latteren sitter løst når Zahid Ali er på jobb. I privatlivet er det ikke fullt så morsomt. Nylig bestemte han og samboeren therese solberg seg for å gå hver til sitt.  Foto: Stella Pictures
Ungkar. Latteren sitter løst når Zahid Ali er på jobb. I privatlivet er det ikke fullt så morsomt. Nylig bestemte han og samboeren therese solberg seg for å gå hver til sitt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den suksessrike stand up-komikeren Zahid Ali (35) fikk sitt definitive gjennombrudd i 2005. Da var han fast innslag i suksess-serien «Rikets Røst» med Otto Jespersen (58) på TV 2. Han var også med i samme serie i 2006-sesongen. Samme år gjorde han stor suksess med «Jul i Tøyengata» på TVNorge.  Etter dette har han høstet stor suksess med egne stand up-show.

På hjemmebane har det ikke gått like bra den siste tiden. Zahid møtte Therese Solberg (32) på fest gjennom felles venner. De har vært kjærester i cirka åtte år, med noen pauser fra hverandre. I 2006 ble de samboere. Nå har de romantiske følelsene tatt slutt og paret har gått hver til sitt.

- Jeg kan bekrefte at opplysningene du har stemmer. Jeg er singel, men jeg og Therese er fortsatt gode venner. Utover dette ønsker jeg ikke å si noe mer, sier Zahid til Se og Hør.
Paret har én sønn sammen på tre år som de deler omsorgen for.

I mars er Zahid aktuell på TVNorge i «Fire stjerners middag». Til høsten blir han aktuell med komiserien «Hellfjord» på NRK1 hvor han har hovedrollen. Her har han skrevet manus sammen med blant andre filmskaperen Tommy Wirkola (32). I november begynner han innspillingen av spillefilmen «Norge» hvor han også har hovedrollen. På toppen av dette planlegger den travle stjernekomikeren sitt eget stand up-show i Oslo som kan bli en realitet sommeren 2013.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: John Arne Riise skilles for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer