Amy Schumer:

Komikerstjerna og kjæresten har gått fra hverandre

Amy Schumer er nå singel.

SLUTT: Komiker Amy Schumer og Ben Hansich har gått hver til sitt, etter nærmere et år som kjærester. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Komiker Amy Schumer og Ben Hansich har gått hver til sitt, etter nærmere et år som kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I januar i fjor kunne det amerikanske humortalentet Amy Schumer (35) fortelle at hun hadde funnet kjærligheten. Kjærlighetslivet hennes har mange ganger vært brukt som inspirasjon i hennes egne vitser, men hun hadde nå skutt gullfuglen.

Den utkårede var den 30 år gamle møbelsnekkeren Ben Hanisch, som hun møtte på en datingapp i november 2015. Det utviklet seg fort følelser mellom dem, men nå har de bestemt seg for å gå hver til sitt. Det bekrefter en av komikernes representanter overfor People.

Går fra hverandre

- Amy og Ben har avsluttet forholdet sitt etter lang betenkningstid. De forblir venner, fortalte talspersonen.

Nettmagasinet noterer seg at de to har figurert mindre på hverandres kontoer i sosiale medier den siste tida. Schumers siste bilde med Hanisch ble publisert den 12. mars, like før den storslåtte Golden Globe-utdelinga. Det er ikke kjent om forholdet allerede da begynte å slå sprekker.

Absolutely not

Et innlegg delt av @amyschumer

Sist hun omtalte kjæresten sin i et intervju var den 3. mai. Da sa hun at de hadde begynt å prate om ekteskap.

- Vi snakket faktisk om det i dag. Jeg elsker ideen om å knytte seg til noen, og å ta det valget. Jeg vil ha en familie akkurat nå, men vi snakker ikke om det, sa hun til Howard Stern.

Schumer har tidligere beskrevet 30-åringen med fine ord, men lykken skulle altså ikke vare evig. Verken hun eller Hanisch har foreløpig kommentert splitten personlig.

Stormforelsket

Selv om skuespilleren har vært i romantiske forhold med menn tidligere, har hun tidligere uttalt at ingen kunne sammenliknes med Hanisch.

- Jeg føler Ben er den første personen som virkelig er kjæresten min. Det er nok noen gutter som har lyst til å slå meg i fjeset når de hører dette, men det er sannheten, sa hun til Marie Claire.

Han ble introdusert og tatt inn i varmen av familien og kjendisvennene da forholdet var i en tidlig fase, noe komikeren selv opplevde som overveldende.

- Å være forelsket er det skumleste i verden. Man vil gråte og skrike. Jeg klarer ikke takle det. Hver gang vi sier ha det til hverandre, så tenker jeg alltid negativt: «Dette var en fin siste uke sammen».

- Eller så forteller jeg meg selv at ingenting av dette er ekte, og at han kommer til å gå fra meg og si at han aldri elsket meg. Jeg synes skikkelig synd på ham. Det må være utmattende å ha meg som kjæreste, sa hun.

Fryktet hun alltid ville være singel

I fjor postet også Amy selv et bilde av kjæresten, søsteren og en venn utenfor Det hvite hus. Den morsomme blondinen, som i 2014 stilte i bare trusa for den verdenskjente Pirelli-kalenderen, har tidligere åpnet seg til Barbara Walters om at hun drømte om mann og barn.

- Jeg ønsker meg veldig gjerne de tingene, men jeg klarer ikke helt å se for meg at det kommer til å skje. Jeg håper det, men jeg vet ikke hvor realistisk det er, sa den morsomme jenta, som har slitt med sitt eget forhold til kroppen hele livet, ifølge People.

RETT PÅ SAK: Den amerikanske komikeren Amy Schumer inviterte en Trump-velger opp på scenen under stand up-showet hun holdt i Tampa, Florida. Over 200 personer skal så ha forlatt showet etter at Schuman brukte disse ordene om Trump: "Orange, sexual-assaulting, fake college-starting monster". Video: Ashley Payne Vis mer

LES OGSÅ: Goldie Hawn: - Jeg ba Gud helbrede sønnen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer