NJA..: De gav hverandre sitt "nja.." i fjor sommer, nå kommer det baby! Foto: Se og Hør
NJA..: De gav hverandre sitt "nja.." i fjor sommer, nå kommer det baby! Foto: Se og HørVis mer

Komikerpar blir foreldre!

På senssommeren går teppet opp for Dagfinn Lyngbø og Pernille Sørensens flotteste "show".

Babylykke!


SEHER.NO: - Jeg kan bekrefte at Dagfinn og Pernille skal ha baby. De gleder seg masse! forteller Stand up Norge-sjef Elina Krantz (33).


Hun ble selv mamma for kort tid siden, og er naturligvis storfornøyd på vegne av sine to nære venner.


Dagfinn (34) har i en årrekke vært en av landets aller fremste scenekomikere og instruktører, mens Pernille (29) er mest kjent som en av de tre gærne jentene i NRK-suksessen "Melonas".


De to populære humoristene hadde kjent hverandre i flere år stund da de ble kjærester i 2000. Etter flere år med bosted i hver sin by - Dagfinn i Bergen og Pernille i Oslo - ble de samboere i hovedstaden.


I fjor hadde de et flott og romantisk bryllup i Bergen - som nådde sitt høydepunkt da de to ga hverandre sitt "nja"!


- Jeg er veldig fornøyd med utfallet, uttrykte Dagfinn Lyngbø til pressekorpset etter den borgerlige vielsen. På samme tidspunkt fikk humorparet også spørsmål om de snart ville stifte familie:


- Vi har ingen konkrete planer om barn ennå. Vi har jo hund, det er nesten det samme! svarte Dagfinn med et smil.


Verken han eller Pernille ønsker foreløpig å kommentere den hyggelige nyheten, men ekteparets nye hverdag som foreldre blir garantert behørig omtalt fra scenen.


Uansett vil Pernilles mammadebut bli hennes aller flotteste bursdagspresang noensinne: Den sjarmerende TV-komikeren fyller nemlig 30 år i september!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.