Pete Davidson:

Komikerens ville datinghistorie

Pete Davidson er kjent for sine mange kvinner.

DATINGHISTORIE: Pete Davidson har en lang liste over kvinner han har datet. Her avbildet med Kaia Gerber. Foto: Robert O'Neil / SplashNews / NTB
DATINGHISTORIE: Pete Davidson har en lang liste over kvinner han har datet. Her avbildet med Kaia Gerber. Foto: Robert O'Neil / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske komikeren og skuespilleren Pete Davidson (27) har på kort tid rukket å bli en av Hollywoods mest kjente kvinnebedårere.

Tross sin unge alder har han allerede rukket å bygge seg opp en solid merittliste når det kommer til datinglivet, og det ser heller ikke ut til at det skal stoppe med det første.

Flere har klødd seg i hodet over de mange erobringene, så Se og Hør har rett og slett snekret sammen en liten oversikt over Davidsons flammer opp gjennom tidene. Og bare så det er klart: listen er lang.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Carly Aquilino

Det hele startet tilbake i 2015, da komikeren var 22 år gammel.

Året før debuterte han i humor- og underholdningsprogrammet «Saturday Night Live» som en av de yngste i rollebesetningen noensinne.

KORTVARIG: I 2015 skal Pete Davidson ha hatt en flørt med Carly Aquilio. Foto: Richard Shotwell / Invision / NTB
KORTVARIG: I 2015 skal Pete Davidson ha hatt en flørt med Carly Aquilio. Foto: Richard Shotwell / Invision / NTB Vis mer

Karrieren var på vei oppover, og det fikk komikerkollega og «Girl Code»-stjernen Carly Aquilino (30) på kroken. De to skal ha hatt en romanse, uten at det rakk å bli noe seriøst ut av det, ifølge Page Six.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Cazzie David

I 2016 startet det som skulle bli Davidsons første langvarige forhold. Han holdt seg imidlertid til det samme miljøet da han i mai samme år begynte å date komikerlegenden Larry Davids datter, Cazzie David (27).

Forholdet skal ha utviklet seg raskt, og duoen var et par i to og et halvt år, før det hele gikk galt. I sin egen bok, som ble utgitt for ganske nøyaktig ett år siden, åpnet David seg om bruddet med komikeren.

TO ÅR: Cazzie og Pete var kjærester i to og et halvt år, før det tok slutt. Foto: Jim Smeal / Shutterstock / NTB
TO ÅR: Cazzie og Pete var kjærester i to og et halvt år, før det tok slutt. Foto: Jim Smeal / Shutterstock / NTB Vis mer

Ifølge People skriver David at hun slo opp med komikeren i 2018 etter å ha slitt med å overbevise ham om at hun virkelig elsket ham. Selv om hun ringte ham bare et par dager etter, var det allerede for sent.

Ifølge henne hadde Davidson ingen interesse av å gå tilbake til henne, og skal ha fortalt henne at han var «så lykkelig som han aldri hadde vært før».

Bare én dag etter bruddet fant hun ut at komikeren hadde gått videre og innledet et nytt forhold. David skal ha vært knust og knakk sammen i farens fang i flyet da de var på vei til søsterens uteksaminering.

På et tidspunkt skal hun imidlertid ha tilgitt ekskjæresten. I boken skriver hun nemlig følgende:

«Pete. Jeg elsker deg. Din tapperhet inspirerer meg og vennskapet ditt betyr alt for meg».

SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: «Skal vi danse»-partnerne Royane Harkati og Ole Thomas Hansen svarer på romanseryktene som har oppstått, og intervjuet tar en brå vending. Video: Rød Løper Vis mer

Ariana Grande

Kvinnen Davidson innledet et forhold til etter komikerdatteren var ingen ringere enn Ariana Grande (28). Romansen mellom de to fikk flere til å sette kaffen i halsen, men de brydde seg ikke.

Etter bare noen uker forlovet de seg, og plutselig ble ting raskt seriøst. Det skriver kjendisnettstedet Page Six.

FORLOVET: Det ble en kortvarig forlovelse for Ariana og Pete. Foto: Erik Pendzich / Shutterstock / NTB
FORLOVET: Det ble en kortvarig forlovelse for Ariana og Pete. Foto: Erik Pendzich / Shutterstock / NTB Vis mer

Men forholdet skulle ikke vare lenge. Like raskt som det begynte, endte også romansen. Etter kun fem måneder som forlovede valgte de å avbryte forlovelsen å gå hver til sitt.

Mens de var sammen skal Davidson imidlertid ha tatt en tatovering i nakken inspirert av «Thank U, Next»-sangeren, som han etter bruddet prøvde å dekke over.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

Kate Beckinsale

27-åringen trengte ikke mer enn noen måneder på å fordøye kjærlighetssorgen. I januar 2019 ble han observert flørtende med den 22 år eldre skuespilleren Kate Beckinsale (48) under etterfesten til Golden Globe.

To måneder senere bekreftet de forholdet da de slapp alle hemninger og klinte til under en New York Rangers-kamp.

KLINTE TIL: Pete og Kate var ikke flaue under en Rangers-kamp. Foto: Shutterstock / NTB
KLINTE TIL: Pete og Kate var ikke flaue under en Rangers-kamp. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer

Det ble imidlertid nok en kort kjærlighetsaffære for Davidson, og i april var det hele over, meldte Page Six.

Margaret Qualley

Ferden gikk videre og etter fire måneder som singel, begynte han å date «Maid»-skuespiller Margaret Qualley (27) i august 2019. Paret ble observert sammen på en romantisk tur i Venezia da sistnevnte var der for å promotere filmen «Seberg».

TO MÅNEDER: Det ble et kortvarig forhold for Pete og Margaret. Foto: Splash News / NTB
TO MÅNEDER: Det ble et kortvarig forhold for Pete og Margaret. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Da høstfargene kom og løvbladene falt, ble det også kjøligere mellom Davidson og Qualley. I oktober, etter kun to måneder sammen, gjorde de det slutt.

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

Kaia Gerber

Men Davidson er rask opp på hesten igjen, og samme måned som bruddet med Qualley ble kjent, innledet han et nytt forhold. Denne gangen til modellen Kaia Gerber (20), datter av Cindy Crawford (55) og Rande Gerber (59).

Dette var komikerens tredje forhold det året, og ifølge Page Six håpte Gerbers foreldre at datterens forhold til Davidson snart ville renne ut i sanden.

MODELL: Kjendisdatter og modell Kaia Gerber falt for Petes sjarm. Foto: Robet O'Neil / Splash News / NTB
MODELL: Kjendisdatter og modell Kaia Gerber falt for Petes sjarm. Foto: Robet O'Neil / Splash News / NTB Vis mer

I kjent stil ble forholdet av den korte sorten. Januar 2020 var det hele over. Kort tid senere brøt pandemien ut og satte så å si hele verden i lockdown.

Etter bruddet var Davidson imidlertid singel i en lang periode, i alle fall til han å være. Om lockdown var årsaken eller ikke, vites ikke, men det skulle ta over ett år før han ble koblet til neste kjendiskvinne.

Phoebe Dynevor

Phoebe Dynevor (26) fikk alles øyne rettet mot seg da hun spilte hovedrollen i seerfavoritten «Bridgerton» på Netflix.

Det var i mars i år at romanseryktene begynte å svirre rundt skuespilleren og komikeren. Sistnevnte skal ha flydd fra New York til Storbritannia, som er Dynevors hjemland, slik at de kunne tilbringe tid sammen. Det bekreftet en kilde overfor Page Six.

AVSTAND: Phoebe og Pete var ferdig med hverandre fem måneder etter at romansen startet. Foto: Paul Marriott / Shutterstock / NTB
AVSTAND: Phoebe og Pete var ferdig med hverandre fem måneder etter at romansen startet. Foto: Paul Marriott / Shutterstock / NTB Vis mer

I midten av april kunne det virke som 27-åringen bekreftet romansen, da han i et Zoom-intervju ble spurt om hvem som var hans kjendisforelskelse, og svarte «jeg er med min».

Den lange avstanden mellom turtelduene tok etterhvert knekken på forholdet, og etter fem måneder ble bruddet et faktum i august.

Kim Kardashian

Davidsons datingliv de siste årene har vært en berg- og dalbane, og han hopper raskt videre fra et forhold til det neste. Som vanlig er det igjen nye datingrykter rundt komikeren, og denne gangen er det med ingen ringere enn superstjerne Kim Kardashian (41) som skal være hans utkårede.

Duoen ble tidligere denne måneden avbildet hånd i hånd i fornøyelsesparken Knott's Scary Farm i California. Kort tid etter ble de også observert på en hemmelig middag sammen på Davidsons hjemsted, Staten Island i New York.

FEIRET: Pete Davidson er angivelig i et ferskt forhold med Kim Kardashian. Foto: Skjermdump Instagram
FEIRET: Pete Davidson er angivelig i et ferskt forhold med Kim Kardashian. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Nylig satte duoen ytterligere fart på romanseryktene, da de ble avbildet hånd i hånd sammen av ivrige paparazzifotografer.

Nå gjenstår det bare å se om Davidson og Kardashian blir årets mest overraskende superpar, eller om også dette forholdet renner ut i sanden etter noen få måneder.

LES OGSÅ: - Nå er det offisielt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer