Ørjan Burøe:

Komikerens video går viralt

- Dette er så store tall, så det er vanskelig å helt forholde seg til det.

GÅR VIRALT: Videoen som Ørjan Burøe søndag delte på både Facebook og Instagram, går nå verden rundt. Her avbildet med kona Wallmans-premiere 2018. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GÅR VIRALT: Videoen som Ørjan Burøe søndag delte på både Facebook og Instagram, går nå verden rundt. Her avbildet med kona Wallmans-premiere 2018. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Søndag publiserte komiker Ørjan Burøe (44) en sjarmerende video på sin Instagram- og Facebookprofil under tittelen «Mamma er borte, null stress».

Videoen viser komikeren og hans fire år gamle sønn Dexter dansende i stua ikledd kjoler inspirert fra Disney-filmen «Frozen», og videoen har de siste dagene fått enorm respons i både utenlandske og sosiale medier.

På fire dager har videosnutten blitt delt over 300 000 ganger på Facebook, og medier som ABC News og CBS News har delt den på sine plattformer.

I kommentarfeltet renner det over av kommentarer om hvor flott det er å se gleden hos både far og sønn, og mange omtaler Burøe som «årets far».

- Gratulerer!! Dette kaller jeg en barndom uten noen form for fordommer, som lar barnet utforske alle verdens ting. Elsker det, skriver en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer