Henriette Steenstrup:

Komikeren i ublidt møte med grønnsak

Tok knekken på Henriette Steenstrups fortann.

KNAKK: Henriette Steenstrup fikk et litt uheldig møte med en grønnsak, noe som førte til tannlegebesøk. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KNAKK: Henriette Steenstrup fikk et litt uheldig møte med en grønnsak, noe som førte til tannlegebesøk. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At vi for tiden befinner oss midt i en pandemi, stopper ikke landets komikere fra å lage underholdning av selv de mest hverdagslige ting.

«Bare kjapt innom for å si jeg er glad for karrieren så langt og takk til alle som har orket å jobbe med meg. Nå er det bare tre ting igjen jeg kan spille. Karius, Baktus og drømmedama til Jon Øigarden i «Exit». Med korte tenner».

Det skriver komiker og skuespiller Henriette Steenstrup (46) på sin Instagram-profil denne uken, til et bilde av seg selv foran en vegg med bilder fra karrieren.

I munnen har hun, som hun påpeker, en litt unormalt kort fortann.

- Ikke så veldig dramatisk

«Takk for støttemeldinger. Erklærer herved min karriere som skotsk rygbyspiller for ferdig», spøker hun på Instagrams historiefunksjon, til et bilde av seg selv fra tannlegestolen.

Til tross for at det ser ut som den folkekjære komikeren kan ha vært gjennom en aldri så liten runde i bokseringen, er det nemlig noe helt annet, og langt mindre dramatisk, som ligger bak.

Det hele skal nemlig skyldes et litt uheldig møte med en gulrot, som bokstavelig talt tok knekken på fortennene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer