<strong>DØD:</strong> Komiker Patrice O'Neal døde som følge av komplikasjoner etter slaget han pådro seg forrige måned.  Foto: All Over Press
DØD: Komiker Patrice O'Neal døde som følge av komplikasjoner etter slaget han pådro seg forrige måned. Foto: All Over Press Vis mer

Komikeren døde bare 41 år gammel

Patrice O'Neal slet med diabetes, og døde som følge av komplikasjoner etter et slag han pådro seg forrige måned.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komiker Patrice O'Neal (41) har lenge slitt med diabetes, og ble i forrige måned lagt inn på sykehuset etter et slag. I dag morges døde han på sykehuset, omkranset av sin næreste familie. 

- Mange av oss har mistet en nær og elsket venn, og alle har vi mistet et ekte komiker-geni. Familien ønsker å takke fans og venner som har kommet med støtteerklæringer og uttrykt kjærlighet til Patrice de siste ukene, fortalte O'Neals agent Matt Frost i en erklæring, skriver nettstedet Entertainment Weekly.

41-åringen, som blant annet spilte i Scary Movie 4, hadde sin siste offisielle TV-opptreden i kompisen Charlie Sheen (46) sitt TV-show «Comedy Central Roast of Charlie Sheen» som ble sent i USA i september.
 
Sheen uttrykte sjokk og sorg på Twitter, da det ble kjent at kompisen O'Neal hadde blitt lagt inn på sykehuset etter slaget: «Min venn Patrice er en forsiktig kjempe, en fantastisk komiker og en nobel kar. Ønsker at han raskt kommer tilbake igjen i god form og mye latter.».

Dessverre gikk det ikke slik Sheen eller venner og familie håpet på. O'Neal etterlater seg kona Vondecarlo og stedatteren Aymilyon, samt søsteren Zinder og moren Georgia.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slang slengkyss til publikum før han ble ført ut av rettssalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer