Harald Eia og Bård Tufte Johansen:

Komikerduoen skiller lag

Harald Eia mister bestekompisen til NRK: - Klart at det er rart

MISTER BÅRD: Fra nyåret av bytter Bård Tufte Johansen og Jon Almaas mediehus med hverandre. Det vil si at Harald Eia mister bestekompisen til en annen kanal. Foto: NTB scanpix 
MISTER BÅRD: Fra nyåret av bytter Bård Tufte Johansen og Jon Almaas mediehus med hverandre. Det vil si at Harald Eia mister bestekompisen til en annen kanal. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Torsdag ettermiddag presenterte Discovery sitt kommende program for våren.

Der ble det blant annet avslørt at Ari Behn skal være med i «4 stjerners middag» og at TV Norge skal sende en ny krimreality skrevet av Jørn Lier Horst.

Enda en sesong av «Brille» skal også rulles ut over skjermen, nok en gang med Harald Eia (50) i programlederstolen.

Dagbladet møtte den meritterte komikeren på mediekonsernets lansering, og han kunne fortelle at den kommende sesongen skal by på alt fra hverdagsmysterier til analyser av Kvinneguiden.

Bård Tufte Johansen skal være med i så godt som halve sesongen, men stikker fra nyåret av til NRK for å lede «Nytt på nytt». Eia mener det er kjipt å miste kompisen til konkurrenten.

- Byttelåne sko

- Ja, han klarte jo å klore seg til den NRK-jobben. Det er klart at det blir rart, men han og jeg pratet mye om det i forkant av avgjørelsen. Jeg tror nok det skal gå bra, forteller moromannen.

Gutta har jobbet sammen i NRK, der de så godt som startet sin lange humorkarriere. De har siden vært innom flere kanaler, men har altså nå endt to forskjellige steder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer