KJEMPER FOR LIVET: Skuespiller Tracy Morgan er kritisk skadd etter å ha vært involvert i en bilulykke natt til lørdag. Én av «Saturday Night Live»-stjernens medpassasjerer har hittil mistet livet som følge av ulykken. Foto: Stella Pictures
KJEMPER FOR LIVET: Skuespiller Tracy Morgan er kritisk skadd etter å ha vært involvert i en bilulykke natt til lørdag. Én av «Saturday Night Live»-stjernens medpassasjerer har hittil mistet livet som følge av ulykken. Foto: Stella PicturesVis mer

Komiker livstruende skadd i dødsulykke

Tracy Morgan involvert i bilulykke som hittil har krevd ett menneskeliv.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Tracy Morgan (45), kjent fra blant annet TV-serien «30 Rock», var natt til lørdag involvert i en dramatisk bilulykke. Det melder TMZ.

En person er omkommet i ulykken, mens Morgan er en av flere som er livstruende skadd.

Seks biler skal ha vært involvert i ulykken, som inntraff i New Jersey tidlig lørdag morgen.

Morgan satt i en limousine-buss på vei fra et standup-show han hadde holdt i Delaware, da kjøretøyet trolig ble truffet bakfra av en trailer. Limousinebussen ble kastet rundt på taket i sammenstøtet.

Ifølge myndighetene ble totalt syv personer fraktet til sykehus, og den avdøde personen kan ha vært en av Morgans medpassasjerer, melder CNN.

Kjedekollisjon

Ifølge politiet var to trailere, to personbiler, en SUV samt limo'en involvert i det som utviklet seg til en kjedekollisjon, skriver TMZ.

En talsperson fra politiet har uttalt til CNN at de foreløpig ikke har grunn til å mistenke at alkohol var en faktor i bilulykken.

Peter Haigney, en talsperson ved Robert Wood Johnson University Hospital i New Jersey, sier at tre kritisk skadde og én lettere skadet person blir behandlet der.

Polititet har i ettertid bekreftet overfor CNN at Tracy Morgan er en av de kritisk skadde pasientene.

Morgans planlagte «Turn It Funny»-forestilling i North Carolina lørdag kveld er blitt avlyst, melder UsWeekly.

LES OGSÅ: Slik blir dåpen