KJENT: Colbert er blant annet kjent fra "The Daily Show with Jon Stewart". Foto: AP
KJENT: Colbert er blant annet kjent fra "The Daily Show with Jon Stewart". Foto: APVis mer

Komiker blir president?

Den amerikanske komikeren Stephen Colbert har slengt seg med i president-valget.

SEHER.NO: Den amerikanske komikeren Stephen Colbert, kjent fra blant annet "The Daily Show with Jon Stewart", har nå bestemt seg for at han ønsker å bli president i USA og meldt seg på den påfølgende presidentkampanjen, skriver ABC News.


Flere amerikanske medier undrer nå på om Colbert, som er godt kjent for å parodiere amerikanske politikere, spiller offentligheten et puss, eller om valg-påmeldelsen faktisk er alvorlig ment.


Ifølge kilder har Colbert kontaktet både republikanerne og demokratene i hans hjemstat South Carolina, men nylig ble det kjent at "prisen" for å melde seg inn med republikanerne var for dyr, dermed skal komikeren mest sannsynlig representere demokratene.


Men på tross av at moro-mannen har over 1 million støttemedlemmer på Facebook, er det mange som mener at han nå har dratt "spøken" for langt.  


Joe Saltzman, en av sjefsprodusentene for "Entertainment Tonight", er uenig i dette, og tror Colbert kan sette en komisk vri på valget.


- Det er en morsom greie og drar opp "komedien" hans. Politikk er allerede komisk, med svært gjennomtenkte taler og svar. Og med Colbert på innsiden kan han nå avsløre hvordan hans motstandere motsier seg selv med klipp av hva de sa da og hva de sier nå, sier Saltzman.


LES OGSÅ: - Er Hillarys latter falsk?