«Komikameratene» splittes

Sturla Berg-Johansen og Jonas Kinge Bergland bryter ut av humorgruppen.

SPLITTES: «Komikameratene» med Jonas Kinge Bergland, Tommy Steine, Rune Andersen og Sturla Berg-Johansen er snart historie.  Foto: John Andresen/TV2
SPLITTES: «Komikameratene» med Jonas Kinge Bergland, Tommy Steine, Rune Andersen og Sturla Berg-Johansen er snart historie. Foto: John Andresen/TV2 Vis mer
SEOGHØR.NO: Tidligere i år viste TV2 serien «Komikameratene» som følger humorgruppen bestående av Sturla Berg-Johansen, Jonas Kinge Bergland, Rune Andersen og Tommy Steine på turné rundt om i Norge. Nå melder VG at kameratene vraker planene om flere show på utestedet «Latter» i Oslo.

- Sommeren kom altfor tidlig. Vi hadde håpet å spille frem til påske. Men nå slutter vi to uker før, sier Steine til VG.


Nå planlegger han og Rune Andersen et eget show sammen, uten de to andre kameratene.

I «Komikameratenes» TV2-program krangler de fire stadig med hverandre, men det skal ikke være noe dramatisk som ligger bak avgjørelsen om å splittes.

- Så vidt jeg vet, så har Jonas andre planer – og Sturla skal ha fri. Det ligger ikke noe mystikk bak dette. Alt var planlagt, sier han til avisen.

  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er hennes nye kjæreste