Komi-Marit kjøpte luksuskåk

Marit Voldsæter og ektemannen har tatt på seg spanderbuksene og gitt 8,7 millioner kroner for sin nye bolig i hjembyen Bergen.

PÅ KOMIPRISEN: Marit Voldsæter og ektemannen Ivar Gjerde var tilstede på helgens Komiprisen-utdeling i Bergen sammen med  hennes gode Kvinner på randen-venninner Kjersti Berge og Elisabeth Moberg. Foto: Se og Hør, Erlend Haukeland
PÅ KOMIPRISEN: Marit Voldsæter og ektemannen Ivar Gjerde var tilstede på helgens Komiprisen-utdeling i Bergen sammen med hennes gode Kvinner på randen-venninner Kjersti Berge og Elisabeth Moberg. Foto: Se og Hør, Erlend Haukeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: - Boligen ligger midt mellom Brann Stadion og Haukeland universitetssykehus, så jeg skal nok være på trygg grunn der, sier Marit Voldsæter (49) lattermildt til Seoghør.no.

Den populære bergenseren er Brann-fan på sin hals og er en drivkraft i supportergrupperingen Softball som har vært med å finansiere Brann-spillere, blant andre Fredrik Haugen.

Etter mye motgang, med spill i Obos-ligaen i fjor, kan Marit og Co se lysere på livet med plass på øvre del av Tippeligaen, per i dag.

Sammen med ektemann Ivar Gjerde (59) gikk hun 800.000 kroner over prisantydning for å sikre seg det klassiske bergenshuset fra 1919.

NYTT HJEM: Komiker Marit Voldsæter og ektemann Ivar Gjerde har kjøpt denne boligen i Idrettsveien 3 i Bergen for 8,7 millioner kroner. Foto: Se og Hør
NYTT HJEM: Komiker Marit Voldsæter og ektemann Ivar Gjerde har kjøpt denne boligen i Idrettsveien 3 i Bergen for 8,7 millioner kroner. Foto: Se og Hør Vis mer

- Det viktigste for oss var å ha bosted ikke så langt unna byen, forklarer Marit.

Ekteparet planlegger å flytte inn i løpet av sommeren.

De ble gift i en romantisk, borgerlig seremoni på et båtdekk utenfor USF Verftet i Bergen i fjor sommer.

Gjestene visste at de var invitert i bryllup, men ble fullstendig overrumplet da brudeparet kom seilende inn Hjeltefjorden i en luksussnekke.

På bryggekanten ble Marit og Ivar møtt av kjente og kjære, og Morten Abel (52) smelte til med «Bruremarsj fra Lødingen». Etter festen dro de nygifte på bryllupsreise til New York.

LES OGSÅ: Giftet seg til sjøs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer