Sophie Elise:

- Kombinasjon av at vi begge ikke vil det

I sommer ble Sophie Elise Isachsen singel. Nå åpner hun seg om datinglivet.

PÅ FLØRTERN: Sophie Elise dater igjen etter bruddet i sommer. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PÅ FLØRTERN: Sophie Elise dater igjen etter bruddet i sommer. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli kom nyheten om at influenser Sofie Steen Isachsen (26), bedre kjent som Sophie Elise, og kjæresten Kasper Kristoffersen (27) hadde gått hver til sitt.

Bruddet bekreftet hun i en video på sin egen YouTube-kanal:

DÅRLIG RÅD: Sophie Elise Isachsen forteller om at de hadde dårlig råd i barndommen på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

- Som mange av dere vet, er jeg nå singel. Forrige gang vi snakket sammen, var jeg ikke det. Forrige gang vi snakket var jeg på vei til «Farmen», og der har jeg nå vært. Jeg er singel og jeg skal flytte og selge dette fantastiske huset [ …], sier 26-åringen innledningsvis i videoen.

Nå er det imidlertid nesten fire måneder siden influenseren ble singel. I dagens episode av Tone Damlis podkast, «Råning med Tone», er det Isachsen som er gjest, og der letter hun på sløret om singeltilværelsen.

- Jeg har det veldig bra. Jeg har hatt kjæreste i nesten fem år, og han var så riktig for meg på det tidspunktet - da jeg fant han fant jeg en ro i meg selv. (...) Men de siste fem årene har vært veldig rolig, så nå er jeg i et skifte hvor jeg har flyttet til midt i byen, fester mye og har det gøy.

I sommer solgte influenseren rekkehuset hun har bodd i siden 2018 til fordel for en leilighet til 13 millioner på Oslos vestkant.

HAT: Sophie Elise får hat etter å ha blitt nominert til årets Gullbarbie Vis mer

Vil ikke være en belastning

I podkasten kommer Isachsen innpå ulempene ved å være et kjent fjes, spesielt når det kommer til dating. Hun forteller ærlig at hun er redd for å være en belastning og at det er vanskelig å date i offentligheten på grunn av oppmerksomheten som følger ved jobben hennes.

- Nå de siste månedene er det en jeg har vært med, begynner 26-åringen, før Damli spør om hun har en liten flamme.

- Ja, og der er nok problemet i stor grad det med det offentlige da. (...). Det er en kombinasjon at vi begge ikke vil det, men belastningen blir at folk bryr seg da og det blir vanskelig. Hvis jeg dater noen så kan vi ikke dra ut på restaurant, på grunn av meg, - så føler jeg meg som en idiot som ikke bare kan leve et normalt liv.

Til Dagbladet bekrefter Isachsen at hun dater, men at det ikke er en spesiell hun har i kikkerten:

- Det er ikke noe seriøst liksom. Det med dating er litt vanskelig.

BLOGGERNE: Sophie Elise Isachsen er aktuell med ny sesong av Bloggerne. Under innspillingen var hun fortsatt sammen med ekskjæresten Kasper Kristoffersen. Siden den gang har livet hennes endret seg drastisk. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

Oppussingsplaner

Da Dagbladet møtte Isachsen i september fortalte hun at hun var svært fornøyd med sin nye bolig.

- Det er så fint å endelig ha flyttet inn. Jeg har begynt å komme litt på plass i leiligheten nå og er veldig glad for det, sa hun da.

Influenseren har gitt et lite innblikk av leiligheten gjennom sine sosiale medier, og innrømmet blant annet at hun ville pusse opp.

- Ja jeg vil gjøre noe med badet. Alt er liksom så fint og nytt, men badet er litt eldre enn resten så jeg vil at det skal opp til den samme standarden, utdypet hun.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Ved spørsmål om hun hadde flere planer for leiligheten, svarte hun følgende:

- Nye møbler og litt sånn. Jeg mangler en del ting fordi det var så mye som var plassbygd der jeg bodde før. Så det er litt sånne ting som gjenstår.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer