- Kom veldig raskt over eksen

Da Britney Spears brøt forlovelsen med Jason Trawick var det én ting som hjalp.

FORT GJORT: Det tok ikke lang tid før forlovelsen var brutt, til Britney Spears var helt over Jason Trawick. Foto: All Over Press
FORT GJORT: Det tok ikke lang tid før forlovelsen var brutt, til Britney Spears var helt over Jason Trawick. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
NY KJÆRESTE: Britney er for tiden sammen med David Lucado. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
NY KJÆRESTE: Britney er for tiden sammen med David Lucado. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I januar bekreftet popstjernen Britney Spears (32) at hun hadde brutt forlovelsen med Jason Trawick etter snaue tre år sammen.

I perioden rundt bruddet jobbet Britney med låtene til sitt nye album, «Britney Jean». Nå forteller Britney at det å jobbe med tekstene hjalp henne med å komme over Trawick. Blant annet handler sangene «Don't Cry» og «'Til It's Gone» om bruddet.

- Jeg kom over ham virkelig raskt. Det fungerte som terapi for meg. Sangene handler om at selv om kjærligheten er borte, kommer man aldri til å glemme den, sier hun til MTV ifølge Contactmusic.com.

Det tok ikke lang tid før bruddet var et faktum til Britney hadde funnet kjærligheten på ny. Nå er hun sammen med David Lucado.

- Jeg møtte ham på en fest og vennene mine introduserte meg for ham. Jeg var med ham resten av kvelden! Jeg tror det var kjærlighet ved første blikk. Han er veldig hengiven og morsom, og jeg synes han er sexy. Jeg vet ikke, jeg bare liker ham - Jeg elsker ham! sa Britney.

Hun har også uttalt at hun gjerne ønsker seg flere barn. Fra før har hun sønnene Sean (8) og Jayden (7) med eksmannen Kevin Federline.LES OGSÅ: Britney vil ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer