Kom uten ring på fingeren

Selv ikke kveldens dypeste utringning klarte å stoppe bruddryktene rundt supermodellen...

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var tett mellom superstjernene da The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts – på folkemunne kalt «The Wallis» - åpnet dørene i Beverly Hills torsdag.

Alle hadde de tredd inn i finstasen for en glamorøs gallaaften, men mest oppmerksomhet fikk Alessandra Ambrosio (32). Victoria's Secret-modellen kom i en fotsid, rød kjole, med høy splitt og kveldens dypeste utringning.

Trolig hadde 32-åringen en baktanke med klesvalget.

Den siste tiden har ryktene versert om at hun og Jamie Mazur, hennes forlovede gjennom fem år og far til hennes to barn, skal ha gått hver til sitt.

- De bor ikke lenger sammen og har avlyst bryllupet, men er fremdeles venner for barnas skyld, sa en kilde til magasinet Life & Style tidligere denne uka.

Ambrosio benektet imidlertid bruddet overfor magasinet US noen dager senere. 

Men selv ikke den iøynefallende utringningen kunne ta oppmerksomheten fra at forlovelsesringen ikke lenger satt på fingeren hennes under gårsdagens galla.

Den 3-karats smaragdgrønne steinen som vanligvis glimrer på supermodellens finger, hadde hun nemlig lagt igjen hjemme …

NAKNE FINGRE: Ingen forlovelsesring var å se på Alessandra Ambrosios finger da hun stilte på den røde løperen torsdag kveld.  Foto: All Over Press
NAKNE FINGRE: Ingen forlovelsesring var å se på Alessandra Ambrosios finger da hun stilte på den røde løperen torsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer

BRISTENDE LYKKE: Den brasilianske modellen har vært sammen med forretningsmannen Jamie Mazur i åtte år, og vært forlovet med ham i fem av dem. Sammen har de barna Anja (5) og Noah (1,5). Nå tyder alt på at de går hver til sitt.  Foto: All Over Press
BRISTENDE LYKKE: Den brasilianske modellen har vært sammen med forretningsmannen Jamie Mazur i åtte år, og vært forlovet med ham i fem av dem. Sammen har de barna Anja (5) og Noah (1,5). Nå tyder alt på at de går hver til sitt. Foto: All Over Press Vis mer

Span inn Alessandra og de andre fasjonable gjestene på «The Wallis» i videoen øverst i saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer