Kom uten parykk på Oscar

Viola Davis overrasket alle.

STADIG FORANDRING: Alle disse tre bildene av «The Help»-skuespiller Viola Davis er tatt den siste måneden. På bildet til høyre er hun fra Oscar-utdelingen.  Foto: All over press
STADIG FORANDRING: Alle disse tre bildene av «The Help»-skuespiller Viola Davis er tatt den siste måneden. På bildet til høyre er hun fra Oscar-utdelingen. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «The Help»-skuespiller Viola Davis (46) overrasket alle da hun kom på den røde løperen på Oscar uten parykk.

Davis nådde ikke opp i klassen for beste kvinnelige hovedrolle, men hennes hårvalg vant i hvert fall manges oppmerksomhet.

For dette skal være bare andre gang hun kommer i sitt naturlige hår på den røde løperen, ifølge People. Davis er nemlig velkjent for sine mange parykker.

- Det får meg til å føle at jeg spriter opp livet mitt litt, har hun tidligere uttalt til In Style, om at hun forandrer parykk hele tiden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De skulle drepe meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer