Kom uten kjæresten

Filmstjernen Ashton Kutcher kom uten Mila Kunis da hans nye film «Jobs» hadde premiere i Los Angeles.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Ashton Kutcher (35) hadde i går kveld premiere på sin nye film «Jobs» i Los Angeles.

Skuespilleren, som er kjent fra TV-serier som «That 70's Show» og «Two and a Half Men», hadde derimot ikke med seg sin profilerte kjæreste Mila Kunis (29).

Likevel kastet andre gjester som Ashtons medspiller i «Two and a Half men» John Cryer, Josh Gad og Dermot Mulroney glans over premieren.

Filmkjekkasens nye film er en biografi om den avdøde Apple-gründeren Steve Jobs. En mann Kutcher alltid har hatt en enorm respekt for.

- Jeg vet ikke om jeg noensinne har forstått Steve Jobs. Jeg vet ikke om noen andre heller har gjort det fullt ut. Jeg måtte tilgi meg selv for de feilene jeg kom til å gjøre. Etter jeg klarte å gjøre det, så tenkte jeg: Ok, gjør ditt beste, har Ashton uttalt til Mercurynews.com.

Mila Kunis og Ashton Kutcher ble kjærester i fjor etter å ha kjent hverandre i over 14 år.

Selv om forholdet nå er offentlig kjent, har de to vært svært ordknappe om deres grydende kjærlighet. Inntil for noen måneder siden.

Mila lettet nylig på sløret overfor det italienske magasinet Io Donna, og avslører indirekte at hun er stormende forelsket i den seks år eldre,fraskilte skuespilleren:

- Du kan spørre meg alt du vil om Ashton, jeg kommer ikke til å svare. Men det jeg kan si er: kjærligheten er fantastisk, kjærligheten er vakker og den er rundt oss hele tiden. 

LES OGSÅ:    - Kjærligheten er fantastisk