SAMMEN: Slik vi tidligere er vant til å se Angelina Jolie og Brad Pitt på den røde løperen. Men Brad festet tirsdag alene i London. Foto: All Over Press
SAMMEN: Slik vi tidligere er vant til å se Angelina Jolie og Brad Pitt på den røde løperen. Men Brad festet tirsdag alene i London. Foto: All Over PressVis mer

Kom uten Angelina på premiere

Ryktene har begynt å gå igjen...

SEHER.NO: Brad Pitt var tirsdag kveld tilstede i London for å feire premieren av den nye filmen Kick-Ass. Men kona Angelina Jolie var for anledningen ikke med.

Angelina og Brad har den siste tiden vært gjenstand for en rekke spekulasjoner. Mange har hevdet at forholdet mellom superstjernene er i ferd med å rakne.

Det har blitt hevdet at Hollywood-paret har kranglet voldsomt, og at Angelina kjefter og smeller i ett sett.

- Hun synes at han ikke får til noen ting. I det siste har de kranglet mer og mer. De kommer til å slå opp til slutt, sa en kilde i februar ifølge US Weekly.

Likevel har paret slått tilbake mot bruddryktene gang på gang, senest for litt over en måned siden. Under Superbowl-finalen, klinte de nemlig til foran fotografene. Vitner skal ha sagt at de oppførte seg som nyforelskede tenåringer.

Men Brads strålende humør på den røde løperen i London får mediene til å komme med nye spekulasjoner. Pitt skal nemlig ha sett helt bekymringsløs ut da han viste seg frem med Claudia Schiffer, Dizzee Rascal, Sam Taylor-Wood og Gary Barlow.

Og Pitt skrøt hemningsløst av sin musikervenn Dizzee.

- Den fyren der har virkelig skjønt det. Ungdommen liker materialet hans veldig godt, og jeg har selv trent mange ganger til sangen hans "Bonkers", sa han til The Sun.

Superstjernen fortalte også for første gang hvorfor han har anlagt sitt grå helskjegg.

- Det er rett og slett fordi jeg er lat.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her avliver de brudd-ryktene