Kom ut av skapet på talerstolen

- Jeg er lei av å gjemme meg, uttaler Hollywood-stjernen Ellen Page.

KOM UT AV SKAPET: Filmstjernen Ellen Page annonserte natt til lørdag norsk tid at hun er lesbisk. På en konferanse i Las Vegas fortalte hun at Hollywoods krav har gjort det ekstra vanskelig for henne å stå frem med legningen sin.  Foto: FameFlynet
KOM UT AV SKAPET: Filmstjernen Ellen Page annonserte natt til lørdag norsk tid at hun er lesbisk. På en konferanse i Las Vegas fortalte hun at Hollywoods krav har gjort det ekstra vanskelig for henne å stå frem med legningen sin. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den kanadiske skuespilleren Ellen Page (26) annonserte fredag at hun er lesbisk, under en rørende tale hun holdt på en konferanse i Las Vegas. Det melder Hollywood Reporter.

«Juno»-stjernen var til stede på «Time To THRIVE»-konferansen, som skal fremme rettigheter for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner.

- Jeg er her i dag fordi jeg er lesbisk, uttalte 26-åringen fra podiet.

- Og fordi jeg kanskje kan utgjøre en forskjell. Hjelpe andre til å få det lettere og gi andre håp. Uansett, så føler jeg en personlig forpliktelse og et sosialt ansvar, fortsatte «Inception»-skuespilleren.

Den sjarmerende Hollywood-stjernens personlige tale vakte både latter og applaus blant deltagerne på konferansen. 26-åringen fortalte åpenhjertig om den vanskelige tiden hun selv har vært igjennom.

- Jeg er lei av å gjemme meg og jeg er lei av å lyve ved ikke å fortelle.

- Jeg led i årevis fordi jeg var redd for å stå frem. Min sjel, min mentale helse og forholdene mine led under det. Og jeg står her i dag, sammen med alle dere, på den andre siden av all den smerten, erklærte hun stolt.

Se hele talen til Ellen Page i videoen nedenfor:

Tøffe Ellen Page blir til våren å se på norske kinoer i «X-Men: Days of Future Past».

LES OGSÅ: Forlovet på Valentinsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer