Kom ut av skapet for barnas skyld

- Å fortsette å leve slik jeg har gjort, vil være å ta bort den gløden som mine barn ble født med, sier Ricky Martin.

TAR ANSVAR: Ricky Martin hevder han selv har stått for mye av barnestellet i tvillingsønnenes første år, og at han klarer seg uten barnepike. Foto: All Over
TAR ANSVAR: Ricky Martin hevder han selv har stått for mye av barnestellet i tvillingsønnenes første år, og at han klarer seg uten barnepike. Foto: All Over Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Ricky Martin (38) får støtte fra homofile over hele USA etter at han mandag kom ut av skapet på sin offisielle nettside.

I den personlige meldingen avslørte Martin at han valgte å bekrefte ryktene som i mange år har svirret rundt ham, etter at han ble far til tvillingene Valentino og Matteo (19 mnd.).
 
- Å fortsette å leve slik jeg har gjort, vil være å ta bort den gløden som mine barn ble født med. Disse årene i stillhet har gjort meg sterkere og minnet meg på at aksept må komme innenfra. En slik sannhet gir meg kraft til å takle følelser jeg ikke visste eksisterte, skriver «Private Emotion»-sangeren ifølge People.

Lederen for den homofile interesseorganisasjonen GLAAD. Jarred Barriois sier Martins erklæring er viktig for utallige homofile i USA.

- Når en som Ricky Martin kommer ut av skapet, får milllioner av mennesker et kulturelt forhold til en artist, kjendis og ikke minst en far som tilfeldigvis er homofil, sier han til People.

Martin sa i 2008 til bladet at han selv tar det meste av ansvaret for stellet av barna.

Jeg har ikke en nanny. Jeg gjør dette alene fordi jeg ikke har lyst til å gå glipp av et eneste øyeblikk. Jeg har min personlige assistent, som hjelper meg, en som passer på meg, mens jeg passer på dem. Men det er jeg som skifter bleier, forer de, bader de og legger dem om natten, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  

LES OGSÅ: - Jeg elsker å være alenepappa