TAR AV: Sangeren Robbie Williams ble sist sett 19. juni. Nå ryktes det at han har gått rundt i Hollywood utkledd som en gorilla.  Foto: All Over Press
TAR AV: Sangeren Robbie Williams ble sist sett 19. juni. Nå ryktes det at han har gått rundt i Hollywood utkledd som en gorilla. Foto: All Over PressVis mer

Kom ut av isolasjonen i gorilla-drakt

Er det i ferd med å tørne for Robbie Williams?

SEHER.NO: Popstjernen Robbie Williams skal ha gått ut av døra si for første gang på tre måneder - iført en gorilladrakt.

Den tidligere "Take That"-sangeren slet en årelang kamp mot alkohol- og stoffmisbruk, og etter at Robbie hadde holdt seg innendørs i nå 100 dager skal vennene ha begynt å frykte for artistens helse.

Etter denne episoden, er det sikkert fortsatt grunn til bekymring.

Flere kjendisnettsteder gjengir nå den samme historien om hvordan superstjernen tirsdag 23.09 gikk rundt i Hollywoods gater i en gorilladrakt og et par solbriller mens han holdt en ukjent kvinne i hånden.

- Han brukte lang tid og prøvde ulike kostymer, før han valgte gorilladrakten og kjøpte den for 350 kroner, sier innehaveren av den lokale kostymebutikken.

Robbie som nylig ble singel etter bruddet med kjæresten Ayda Field, insisterte på å skifte til drakten inne i butikken før han gikk ut.

Angels-sangeren skal ha blitt stadig mer opptatt av ufoer de siste ukene, og det sies at dette var en hovedgrunn til at det ble slutt med kjæresten Ayda.

Er dette en skikkelig røverhistorie, eller har det tørnet for Robbie? Stem til høyre på siden.

Har du et kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: Har holdt seg inne i 85 dager