FRILYNT: I 2007 kastet Marianne klærne for FHM, og denne uken viste hun hakket mer da hun sammen med kunstervennen Aune Sand besøkte Thomas og Harald i studio. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
FRILYNT: I 2007 kastet Marianne klærne for FHM, og denne uken viste hun hakket mer da hun sammen med kunstervennen Aune Sand besøkte Thomas og Harald i studio. Foto: Seher.no/Adéle C. BlystadVis mer

Kom truseløs på Senkveld

- Jeg var redd det skulle bli for intimt...

SEHER.NO: Hele Norge så rumpa til kunstneren Marianne Aulie (37), da hun poserte lettkledd for herrebladet FHM i 2007.

Men torsdag viste hun enda mer da hun var på innspilling til "Senkveld med Thomas og Harald" på TV 2.

Ifølge VG hadde Aulie nemlig droppet trusen da hun skulle gjeste det populære TV-programmet, og kun iført en kort, rød silkekjole, måtte hun sitte store deler av intervjuet med beina i kryss.

Ifølge VG ble TV 2 nødt til å klippe i intervjuet som ble sendt fredag.

Til avisen forteller TV 2s informasjonssjef Marianne Røiseland at én av grunnen til at de så seg nødt til å klippe i programmet, var Aulies mangel på undertøy.

- Ja, vi må hele tiden vurdere helheten av programmet og foreta redaksjonelle vurderinger deretter. Vi ønsker at programmet skal bli så bra som mulig.

Til VG innrømmer kunstneren selv at hun var redd for at TV-seerne skulle få se litt for mye.

- Jeg var redd det skulle bli for intimt. Hva skulle jeg gjort, da? Tatt på meg jeans eller gått med en Dovre underbukse under kjolen?

Hun kritiserer også TV 2 for at de ikke byttet kameravinkel eller flyttet på sofaen, slik at hun hadde fått en mer naturlig sittestilling.

- Det var ekstremt uprofesjonelt av TV 2, sier hun til VG.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - De kommer garantert til å falle ut