FEIRET ASTRID ANKER-HANSEN: Jannecke Ølnæs, Kim-Daniel Sannes, Anette Hoff, Karl Sundby, Sofie Cappelen, Thomas Frydenlund, Elin Sogn, Rudy Claes, Marianne Westby og Kim Kolstad (foran) feiret innspillingen av "Hotel Cæsar"-episode nr 2000 sammen med S Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FEIRET ASTRID ANKER-HANSEN: Jannecke Ølnæs, Kim-Daniel Sannes, Anette Hoff, Karl Sundby, Sofie Cappelen, Thomas Frydenlund, Elin Sogn, Rudy Claes, Marianne Westby og Kim Kolstad (foran) feiret innspillingen av "Hotel Cæsar"-episode nr 2000 sammen med S Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Kom tilbake for Sossens skyld

Her gjør "Åge" comeback i "Hotel Cæsar".

SEHER.NO: Champagnen spratt da "Hotel Cæsar"-skuespillerne tirsdag feiret sin episode nummer 2000 med å spille inn en scene utenfor Nobels fredssenter i Oslo.

Scenen var en del av 100-års dagen til Sossen Krohgs rollefigur Astrid Anker-Hansen, som blir tema for jubileumsepisoden.

Og fremst blant gratulantene stod Karl Sundby (56) i sin populære rolle som Åge Nygård, for første gang siden han ga seg i 2004.

- Da jeg ga meg, var jeg luta lei. Jeg hadde aldri trodd at "Hotel Cæsar" skulle vare mer enn et år eller noe sånt. Men jeg har kjent Sossen lenge, og har blant annet spilt teater med henne før.

- Så jeg gjorde et comeback for hennes, skyld, og må jo innrømme at det er litt moro å være tilbake, sier Sundby til Seher.no.

I tiden etter "Hotel Cæsar" har han blant annet spilt mye teater og reist rundt i landet med egne forestillinger.

Men Sundby avviser ikke at det kan bli flere gjesteopptredener i "Hotel Cæsar".

- I utgangspunktet skal jeg bare være med i denne ene episoden, men kanskje det blir noen flere, man vet jo aldri. Det er jo mange hyggelig folk her. Jeg må vel i hvert fall prøve å være med i den siste episoden, hvis jeg fortsatt holder på da, smiler han.

Sossen Krohg, som var hovedpersonen på "Cæsar"-feiringen, hevder hun ikke har noen planer om å gi seg på TV-skjermen.

- Jeg hadde jo aldri trodd at de ville ha meg med så lenge som de har gjort. Jeg føler meg i fin form og har ingen problemer med å jobbe, så jeg fortsetter så lenge de har bruk for meg, sier hun til Seher.no.

Sossen - som har vært med helt siden "Hotel Cæsar" startet i 1998 - avslører at Toralv Maurstads exit fra TV-serien er et av de øyeblikkene hun husker best.

- Jeg husker godt episoden da Toralv, som spilte min sønn Georg, døde. Det syntes jeg var trist, for da var han jo helt ute av serien.

Hun tør ikke spå hvor lenge "Hotel Cæsar" kan holde koken på TV-skjermen.

- Det har jeg ikke tenkt på. Men jeg håper jo at de er klare for enda flere episoder, smiler hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767
LES OGSÅ: Til "Cæsar" med silikon