Kom syklende til eget bryllup

Gro Hammerseng og Anja Edin kom syklende i en sykkel med vogn til sitt eget bryllup på Fredriksvern i Stavern.

SYKLET TIL KIRKEN: Gro Hammerseng og Anja Edin kom syklende til kirken. Sønnen Mio var brudesvenn.  Foto: Arne-Petter Lorentzen
SYKLET TIL KIRKEN: Gro Hammerseng og Anja Edin kom syklende til kirken. Sønnen Mio var brudesvenn. Foto: Arne-Petter Lorentzen Vis mer
SEOGHØR.NO: Hele håndball-Norge hadde møtt opp da Gro Hammerseng og Anja Edin ble smidd i Hymens lenker i Stavern lørdag ettermiddag. 

Det flotte bryllupsparet virket veldig forelsket da de kom syklende til høylytt jubel og latter.

Begge brudene hadde kledd seg i hvitt for anledningen. Anja Edin hadde dress, og Gro Hammerseng kom i en vakker brudekjole. Værgudene spilte på lag med de to håndballspillerne. Under hele formiddagen hadde det vært mye regn, lyn og torden. Men da brudeparet kom til vielseslokalet, tittet solen frem.

Paret gifter seg i krutthuset på Fredriksvern, som er Norges første marineverft. Bygningen har vært under oppussing i 10 år, og det er første gang i ny tid at det blir arrangert bryllup her. 

- Jeg gleder meg veldig til vielsen, sier Cecilie Leganger til Seoghør.no. 

Heidi Løke og Karoline Dyhre Breivang var også gjester i bryllupet. 

Selve bryllupsfesten skal holdes på Hotel Wasiloff i Stavern, og det er ventet over 90 gjester.

Det nygifte paret har vært sammen siden 2010, og i februar i fjor ble Anja og Gro foreldre til lille Mio. Den lille krabaten, som i dag er litt over ett år, var selvfølgelig med i bryllupet - og storkoste seg ved foreldrenes side.

I forrige måned fortalte Hammerseng at hun og Edin ønsker seg flere barn:

- Er lykkelig gift med minst to barn, skriver og har startet opp som selvstendig næringsdrivende, svarte hun nemlig på spørsmål fra Larvikhk.no om hvor hun ser seg selv om 10 år.

Les mer og se flere flotte bilder fra håndballstjernenes bryllup i Se og Hør - i salg på tirsdag!

LES OGSÅ: TV2 Sporten-anker er forlovet