Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas:

Kom sammen på rød løper for første gang

Det var et sjeldent syn som møtte pressen torsdag kveld.

RØD LØPER: Kjæresteparet Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas overrasket under festperemieren på Skandinavias første dansefilm «Battle». Foto: Berit Roald / NTB scanpix
RØD LØPER: Kjæresteparet Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas overrasket under festperemieren på Skandinavias første dansefilm «Battle». Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag var det festpremiere på Skandinavias aller første dansefilm «Battle» på Sentrum Scene i Oslo.

Flere av Norges berømte «Skam»-stjerner var på plass for å støtte sin tidligere skuespillerkollega Lisa Teige (20) som spiller en av hovedrollene i filmen.

Blant dem var Herman Tømmeraas (21), kjent som Penetrator-Chris i «Skam», som for anledningen tok med seg kjæresten og «Skal vi danse»-aktuelle Amalie Snøløs (22) på rød løper for første gang.

Med andre ord et sjeldent syn for pressen som så vidt fikk et bilde av det populære paret.

Til Se og Hør kunne duoen fortelle at det var deilig å endelig kunne dra på en date sammen mellom «Skal vi danse»-slagene.

- Ja, det er veldig hyggelig, vi er veldig glad i kino, forteller Amalie.

OSLO  20180927.
Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas, under festperemiere og rød løper for Skandinavias første dansefilm Battle, høstens norske ungdomsfilm.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
OSLO 20180927. Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas, under festperemiere og rød løper for Skandinavias første dansefilm Battle, høstens norske ungdomsfilm. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

- Vi bruker mye tid på kino og film og sånt. Vi har en felles interesse i det, skyter Herman inn.

Populært par

Det var i april tidligere i år, etter måneder med spekulasjoner, at duoen bekreftet at de hadde blitt et par.

I sommer kunne Amalie overfor Se og Hør røpe hvordan de to møttes.

- Vi møttes faktisk gjennom felles bekjente, og begynte deretter å prate sammen i sosiale medier. Plutselig fant vi ut at vi ville jobbe sammen.

22-åringen forklarte at duoen hadde et vennskapelig forhold i starten. Det gikk derimot ikke lang tid før paret innså at de hadde romantiske følelser for hverandre.

- Plutselig skjønte vi at vi hadde funnet tonen, da. Så det var veldig hyggelig, sa hun.

- Da vi la ut det første bildet, var vi bare venner. Det var 14. februar. Så utviklet det seg derfra, og vi følte at folk ventet litt på en slags bekreftelse. Da tenkte vi at det var like greit å offentliggjøre det.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

Elsker playstation

Det er imidlertid ikke bare kino og filmtitting kjæresteparet har til felles. I et tidligere intervju med Se og Hør kunne Amalie fortelle at de to pleier å sitte hjemme og spille Playstation for å pleie kjærligheten.

- Så tenner vi litt lys og spiser god mat. Vi er veldig mye hjemme hos familiene våre, egentlig. Tiden bare flyr, og plutselig er det en måned siden jeg så mamma sist. Så vi prøver å dra hjem så ofte som mulig for å treffe familie, sa hun.

På spørsmål om hvordan Herman er som kjæreste, hadde Amalie kun lovord å komme med.

- Som kjæreste er han kjempesnill. Han er en veldig snill gutt.

- Hvordan er du som kjæreste?

- Jeg tror jeg er snill, sa hun og humret.

LES OGSÅ: - Rart å se henne kline med en annen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer