Cheryl Tweedy og Liam Payne:

Kom sammen på Brit Awards tross bruddrykter

Var det et spill for galleriet, eller går det bedre mellom stjerneparet?

FORELSKET?: Det britiske paret delte ømme blikk på den røde løperen under Brit Awards, men er det bare et spill for galleriet? Foto: NTB Scanpix
FORELSKET?: Det britiske paret delte ømme blikk på den røde løperen under Brit Awards, men er det bare et spill for galleriet? Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det er ikke mange dager siden ryktene gikk om at det var trøbbel i forholdet mellom det britiske stjerneparet Cheryl Tweedy (34) og Liam Payne (24).

Det er The Sun som først rapporterer om at paret nå dukket opp sammen på rød løper under kveldens Brit Awards.

De to, som i fjor kunne ønske sønnen Bear Grey (11 mnd.) velkommen til verden, smilte og poserte for fotografene, og delte flere ømme blikk mens de holdt hverandre i hendene.

Cheryl hadde, som mange av de andre stjernene, en hvit rose i hånden, til ære for #MeToo og Time's Up-bevegelsene, mens Liam stilte i lyseblå, nystrøken dressjakke og mørke bukser.

Skal være sjalu

Liam opptrådte på Brit Awards sammen med Rita Ora og sang «For You» fra soundtracket til «Fifity Shades Freed»-filmen. Det har vært spekulasjoner om at Cheryl har vært sjalu på Rita, som i en lengre tid har turnert og opptrådt med den tidligere «One Direction»-stjernen.

#FiftyShadesFreed promo in Paris 💫

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Ifølge en kilde nær paret, som The Sun har vært i kontakt med, var Cheryl desperat for å unngå å stille opp på den røde løperen med kjæresten.

- Hun vet at alle kommer til å snakke om henne og Liam, og hun er så flau over det hele. Og det hjelper ikke at Liam kommer til å opptre på scenen med en ganske sexy låt sammen med Rita, sa kilden.

The Sun skrev tidligere denne uken at duoen, som faktisk møttes første gang da Liam var bare 14 år gammel, er i ferd med å rakne i sømmene.

Ifølge avisen har Liam vært travelt opptatt med solokarrieren sin den siste tiden, noe som har betydd at Cheryl har vært alene hjemme med sønnen deres i flere uker i strekk.

(Saken fortsetter nedenfor)

LITT NERVØS: Det kan se ut som at Cheryl ikke er helt komfortabel med å posere for fotografene. Foto: NTB Scanpix
LITT NERVØS: Det kan se ut som at Cheryl ikke er helt komfortabel med å posere for fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Bear holder dem sammen

De siste dagene skal paret ha hatt flere «krisesamtaler» om forholdet sitt, etter at Liam kom hjem fra turné.

The Sun skriver imidlertid at venner av paret frykter at det er for sent å redde forholdet - og at lille Bear Grey er hovedgrunnen til at de to fortsatt er sammen.

Aldersforskjellen på ti år skal heller ikke ha gjort situasjonen bedre:

- Det er en stor aldersforskjell mellom dem. Hvis de ikke hadde hatt Bear, ville de sannsynligvis ha gjort det slutt på dette tidspunktet, sier en kilde til The Sun.

- Avviste frieriene

Liam skal også ha hatt en stor drøm om å gifte seg med Cheryl, ifølge The Sun.

Tabloidavisen skriver at 24-åringen har foreslått ekteskap flere ganger etter at Bear kom til verden, men at Cheryl ikke har vært nevneverdig begeistret.

Avslagene fra Cheryl, kombinert med Liams travle solokarriere, har fått ham til å gå i tenkeboksen om hele forholdet, hevder The Sun:

- Liam elsker sin lille sønn, og han vil at ting skal fungere mellom ham og Cheryl, så snakk om ekteskap var et skritt i riktig retning. Men det virker ikke som om hun tenker på samme måte, og hun har gjort det klart at det ikke ligger i kortene akkurat nå. Han synes det var en veldig tøff avvisning å få, sier en kilde.

Delte Valentinsbilde

I skrivende stund har verken Cheryl eller Liam uttalt seg om bruddryktene. Paret har imidlertid ikke delt bilder av hverandre på sosiale medier på mange måneder.

Cheryl la ut et portrettbilde av Liam i oktober, mens han delte et parbilde av de to sammen så langt tilbake som i august.

På Valentinsdagen forrige uke, delte Liam et bilde av en trøye med teksten: «Bear er mammas lille Valentin». Til Instagram-bildet skrev han:

- God valentinsdag til Cheryl og alle sammen. Ser ut som om jeg må konkurrere mot «denne lille, store fyren» nå, fulgt av blant annet tre latter-emojis.

​Les også: Cheryls ekteskap endte på bare 14 sekunder

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer