Kom på «Spellemann» i kjole til 200 kroner

Og dette er ikke første gang Eva weel Skram går for billig-antrekk på kjendisfest. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Eva Weel Skram (26) og ektemannen Thomas Stenersen var med sitt band «Eva and the heartmaker» nominert til beste popgruppe under «Spellemann 2011»-utdelingen på Folketeatret lørdag kveld.

På den røde løperen før prisutdelingen vekket Eva stor oppmerksomhet blant fortografene, og poserte i et Marilyn Monroe-lignende, hvitt antrekk med kveldens høyeste splitt.

Men selv om Sogndals-jenta så ut som en Hollywood-stjerne, innrømmer hun overfor Seher.no at hun ikke har brukt mye penger på lørdagens antrekk.
 
- Jeg kjøpte en bruktkjole i høst, til bare 200 kroner. Den er veldig stæsja, så det er ikke en sånn kjole man går med på en vanlig fredag. Jeg har spart den til en spesiell anledning, og så ble vi nominert og da var den perfekt, sier Eva til Seher.no på Spellemann-løperen lørdag kveld.

Dette er imidlertid ikke første gang den suksessfulle artisten dukker opp på kjendisfest i et billig antrekk.

Under magasinet Elles sommerfest i juni i fjor kunne Eva avsløre at også dette antrekket var av den billige sorten.

- Jeg har på meg en Vero Moda-kjole, som jeg fant for latterlige 200 kroner og er veldig fornøyd med, sa Eva til Seher.no i fjor sommer.

Selv om Eva velger billige antrekk til store anledninger, forteller hun at det ikke er sparsommelighet som ligger bak kjole-kjøpene.

- Jeg er opptatt av å finne noe som ikke alle andre har på seg. Derfor er jeg veldig glad i bruktklær. Ofte kjøper jeg en kjole veldig billig, og så får jeg noen til å sy og tilpasse den til meg. Da koster det kanskje litt mer, men da går det opp i opp, sier artisten til Seher.no.
 
Det ble ingen pris på Eva og ektemannen under lørdagens prisutdeling, men før showet fortalte artisten at det å motta prisen ikke var det viktigste med kvelden.

- Vi gleder oss veldig til bare å sitte i salen og kose oss og har egentlig ingen forhåpninger. Det er første gang vi er nominert, så jeg synes egentlig bare det i seg selv er veldig stas, sier Eva Weel Skram til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Kom på motefest i kjole til 200 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer