<strong>FORNØYD DUO:</strong> Truls Svendsen (t.v.) og Eyvind Hellstrøm er blant de nominerte til kveldens Gullruten. Truls hadde med kjæresten Charlotte, mens Eyvind viste frem sin «hemmelige» kjæreste Anita. Foto: Andreas Fadum
FORNØYD DUO: Truls Svendsen (t.v.) og Eyvind Hellstrøm er blant de nominerte til kveldens Gullruten. Truls hadde med kjæresten Charlotte, mens Eyvind viste frem sin «hemmelige» kjæreste Anita. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm med kjærester på Gullruten 2018:

Kom på rød løper med kjærestene for første gang

«Truls à la Hellstrøm»-kollegene kom begge med følge på Gullruten-løperen.

Publisert
Sist oppdatert

GRIEGHALLEN (Se og Hør): I kveld er flere av landets tv-kjendiser samlet i Grieghallen i Bergen, for å delta under den årlige Gullruten-utdelingen.

Tv-profil Truls Svendsen (45) er nominert i to kategorier for programmet «Truls à la Hellstrøm». For anledningen hadde han med seg kjæresten, Charlotte Smith (30).

- Vi er sammen i kveld. Og ellers også da, stråler Svendsen og legger til:

- Vi gjør alt sammen, og da må vi også gjøre dette sammen. Det er kult at hun har lyst til å dele den gleden med meg.

Det var først i oktober at Svendsen avslørte at han har kjæreste, men overfor Se og Hør forklarer han at de har vært et par i omtrent to år.

- Han er ganske lik privat som på tv, men kanskje litt tøffere i virkeligheten, sier kjæresten lattermildt.

VISER FREM KJÆRESTEN: Porgramleder og komiker Truls Svendsen hadde med seg kjæresten Charlotte Smith på den røde løperen før årets Gullruten-utdeling. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno / Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

Ønsker seg barn

Det var i oktober i fjor Svendsen avslørte at han hadde funnet lykken, etter at han ble presentert som singel i et lengre intervju med Dagbladet Magasinet.

Det tok dermed ikke lang tid før tv-profilen selv reagerte med å vise frem kjæresten på Instagram.

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget.

I intervjuet med Dagbladet Magasinet avslørte 45-åringen at han ønsker seg barn i fremtiden.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til framtida, sa han til avisen.

TANGERUDBAKKEN-VORS: Dagbladet ble med gjengen fra Tangerud borettslag på Gullruten-vors, for å høre om hva de gjør hvis de vinner - og hvilke kjendiser de helst vil møte. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

Viste fram hemmelig kjæreste

Truls Svendsen og Eyvind Hellstøm (69) har sammen vært å se i TV 2-programmet «Truls à la Hellstrøm», og kan altså stikke av med to priser under kveldens prisutdeling.

I likhet med Svendsen, kom heller ikke Hellstrøm alene på den røde løperen.

Han hadde med seg kjæresten Anita Rennan (38), som han inntil nå har holdt hemmelig for offentligheten. Han forklarer overfor Se og Hør at forholdet ikke er ferskt.

- Vi er kjærester. Vi har vært sammen lenge. Vi har jobbet sammen, reist sammen og gjort utrolig mye hyggelig sammen, sier 69-åringen til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>HEMMELIG DAME:</strong> Eyvind Hellstrøm overrasket ved å dukke opp på rød løper sammen med sin «hemmelige» kjæreste Anita. Foto: Andreas Fadum
HEMMELIG DAME: Eyvind Hellstrøm overrasket ved å dukke opp på rød løper sammen med sin «hemmelige» kjæreste Anita. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Fantastisk

I «Truls à la Hellstrøm» reiser de to tv-profilene sammen rundt om i verden, for å lage og spise mye forskjellig mat.

Svendsen har tidligere sagt at Hellstrøm har strammet opp matvanene hans.

- Jeg pleier å si at jeg skal gjøre så godt jeg kan. Men det får jeg ikke lov til å si. Da blir han forbannet. For Hellstrøm gjelder bare én ting: «Du skal overgå deg selv», har han sagt.

Hellstrøm legger ikke skjul på at han er svært spent på utfallet i kveldens prisutdeling.

- Vi er fire nominerte, så da er det 25 prosent sjanse. Det er jo fantastisk å bli nominert. Den som vinner, er veldig gode om de vinner framfor oss, sier Hellstrøm lattermild.

LES OGSÅ: Strålte om kapp på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer