SKADER I ANSIKTET: Brit Pitt hadde falt i trappene i mørket, og ikke klart å ta seg for med hendene. Foto: NTB Scanpix
SKADER I ANSIKTET: Brit Pitt hadde falt i trappene i mørket, og ikke klart å ta seg for med hendene. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kom på rød løper med forslått ansikt

Brad Pitt sjokkerte fotografene.

SEOGHØR.NO: Det var mange som sperret øynene opp da Brad Pitt (51) ankom den røde løperen på et veldedighetsarrangement lørdag kveld.

I GODT HUMØR: Tross såret i ansiktet var Pitt i godt humør da han ankom veldedighetsarrangementet lørdag. Foto: wenn.com
I GODT HUMØR: Tross såret i ansiktet var Pitt i godt humør da han ankom veldedighetsarrangementet lørdag. Foto: wenn.com Vis mer
ENDA FLERE BARN?: Det er blitt hevdet at Angelina Jolie og Brad Pitt ønsker å adoptere enda en gang. Foto: Splash News
ENDA FLERE BARN?: Det er blitt hevdet at Angelina Jolie og Brad Pitt ønsker å adoptere enda en gang. Foto: Splash News Vis mer

Pitt hadde nemlig et stort sår på venstre side av ansiktet.

Til Daily Mail forklarer Pitt sitt forslåtte ansikt på følgende måte:

- Dette er det som skjer når man prøver å løpe opp trappene i mørket, med hendene fulle og «flip flops» på føttene. Det viser seg at dersom man prøver å stoppe rotasjonen forover med ansiktet, får man et kraftig skrubbsår.

Det hindret ham ikke i å vise seg fram på arrangementet.

- Jeg ville ikke gå glipp av «Autism Speaks»-arrangementet. Så mange fantastiske mennesker. For meg er det en ære å ta del i dette viktige arrangementet.

Saken fortsetter under bildet.


Det ble først spekulert heftig i hva som var grunnen til skaden i ansiktet. Pitt holdt seg nemlig taus om hva som hadde skjedd da han stod på scenen lørdag.

Men søndag avslørte han at det kun var et uhell på hjemmebane som var årsaken.

Pitt har sammen med Angelina Jolie (39) seks barn - tre biologiske og tre adopterte. Men nylig ble det hevdet at superparet har lyst til å adoptere igjen.

- Angelina er rørt til tårer over situasjonen i Syria og ønsker å adoptere et barn derfra, sa en kilde ifølge den britiske nettavisen Express.


LES OGSÅ: Nå vil de adoptere igjen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.