PRAKTISK VALG: Kristen Stewart hadde valgt et par slitte joggesko som tilbehør til den vakre gallakjolen fra Roberto Cavalli.  Foto: Stella Pictrues
PRAKTISK VALG: Kristen Stewart hadde valgt et par slitte joggesko som tilbehør til den vakre gallakjolen fra Roberto Cavalli. Foto: Stella Pictrues Vis mer

Kom på premiere i gallakjole og joggesko

Kristen Stewart overrasket alle da hun inntok den røde løperen i joggesko.

Publisert
SEHER.NO: Kristen Stewart (21) har blitt superstjerne og moteikon etter rollen som Bella i «Twillight»-filmene. Onsdag hadde «The Twilight Saga; Breaking Dawn» premiere i London og kjendisene strømmet til den røde løperen.

Stewart så flott ut i en fotsid, sort paljettkjole fra Roberto Cavalli, men det var skoene som stjal all oppmerksomheten. I motsetning til de andre kvinnelige gjestene som kom i elegante, høyhælte sko, hadde Stewart valgt et mer komfortabelt alternativ - flate joggesko fra Nike.

21-åringen ankom premieren i sorte pumps, men valgte fort å bytte til de slitte joggeskoene. Den flotte kjolen subbet i bakken, mens Kristen skrev autografer til ivrige fans. Det er ikke første gang tenåringsidolet bryter motereglene. Hun har nemlig brukt joggeskoene én gang tidligere, på en annen premiere.

- Jeg liker mote fordi det er en del av jobben min. Jeg prøver nye trender når jeg må, men egentlig trives jeg best i jeans og t-skjorter, sier hun til nettstedet fleckingrecords.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Teknisk sett er vi gift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer