EN NY MANN: Wayne Rooney bar med seg en reiseveske med bilde av sønnen Kai i USA mandag. Ifølge Daily Mail gjør han alt for å redde ekteskapet etter prostitusjonsskandalen. Foto: All Over Press
EN NY MANN: Wayne Rooney bar med seg en reiseveske med bilde av sønnen Kai i USA mandag. Ifølge Daily Mail gjør han alt for å redde ekteskapet etter prostitusjonsskandalen. Foto: All Over Press Vis mer

Kom på festen uten Rooney

Coleen Rooney slo ut håret etter utro-anklagene mot ektemannen.

Publisert
SEHER.NO:  Manchester United-stjernen Wayne Rooney (25) har kjempet en hard kamp for å redde ekteskapet med kona Coleen (24) etter at flere prostituerte beskyldte ham for å ha kjøpt sex av dem.

Etter avsløringene dro ekteparet - som har sønnen Kai (1) sammen - på romantisk ferie til Dubai sammen, men fortsatt er det ikke kjent om han har klart å bli tilgitt av kona.

Mens Rooney for tiden er i Portland i USA for å bli behandlet for en skade i beinet, benyttet Coleen anledningen til å dra alene på fest i London mandag.

Coleen strålte i en svart kjole fra kjeden Littlewoods, som hun nylig har signert en reklameavtale med, da hun ankom prisutdelingen «Pride of Britain Awards».

Og ifølge avisen Daily Mail så ikke Coleen ut til å ha noe i mot å sole seg i blitzregnet alene...

Mens kona stjal oppmerksomheten i London, holdt imidlertid Wayne en langt lavere profil på andre siden av Atlanterhavet.

I et iherdig forsøk på å ikke bli innblandet i flere skandaler, skal Rooney ifølge Daily Mail ha omgitt seg med mannlige følgesvenner.

25-åringen skal til og med ha bært med seg en reiseveske med bilde av sønnen, for å vise hva som nå er hans viktigste prioritering.

Foreløpig er det ikke kjent når fotballstjernen vil være tilbake i Manchester.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Droppet fødsel for å se fotball


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer