Kom på fest uten sminke

Beyoncé Knowles overrasket alle med sitt naturlige utseende.

<strong>NATURLIG VAKKER:</strong> Beyoncé kom nesten usminket til en lanseringsfest i Los Angeles sammen med ektemannen Jay-Z.  Foto: All Over Press
NATURLIG VAKKER: Beyoncé kom nesten usminket til en lanseringsfest i Los Angeles sammen med ektemannen Jay-Z. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Beyoncé Knowles (30) ble nylig kåret til verdens vakreste kvinne av magasinet People. Hun stråler alltid på den røde løperen, men nylig beviste stjernen at hun er en naturlig skjønnhet.

Da hun i forrige uke ankom en boklanseringsfest i Los Angeles var hun nærmest usminket og så likevel fantastisk ut.

Også ektemannen Jay-Z (42) var med på festen og var tydelig stolt av sin flotte hustru.

Paret ble nylig foreldre for første gang da lille Ivy Blue kom til verden, men har også vært nøye med å pleie forholdet etter fødselen. De er ofte ute og spiser og rapperen hadde vanskelig for å holde seg unna sin vakre kone på bokfesten.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Strålte i gjennomsiktig kjole 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer