Kom på fest med Paradise-kjæresten

Reality-paret hetet opp stemningen på premierefesten for «Vinter-Robinson».

FORELSKET: «Robinsonekspedisjonen»-deltageren Lucas Scott Andersen og tidligere «Paradise Hotel»-deltager Nora Lindvåg Johre la ikke skjul på sin forelskelse da de kom sammen på premierefesten for «Vinter-Robinson», torsdag. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
FORELSKET: «Robinsonekspedisjonen»-deltageren Lucas Scott Andersen og tidligere «Paradise Hotel»-deltager Nora Lindvåg Johre la ikke skjul på sin forelskelse da de kom sammen på premierefesten for «Vinter-Robinson», torsdag. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Seoghør.no kunne i september avsløre at «Paradise Hotel»-deltageren Nora Lindvåg Johre hadde funnet lykken med Lucas Scott Andersen.

Torsdag dukket paret opp sammen på premierefesten for tidenes første vinterutgave av «Robinsonekspedisjonen» - som starter på TV3 søndag.

Lucas - som kom til Norge fra Irak som seks-åring - er nemlig en av deltakerne som har kjempet for å overleve i temperaturer på under 30 kuldegrader under innspillingen i Vinje i Telemark.

Til Seoghør.no sier paret - som for åtte måneder siden ble samboere - at de er mer forelsket enn noensinne.

- Nora er alt for meg. Vi kan snakke sammen om alt, og hun er veldig trygg, sier Lucas.


Nora sier kjæresten ikke visste at hun hadde vært med på «Paradise Hotel» da de møttes for første gang på jobb i TV-selskapet Viasat i juni.

- Det jeg liker best med ham er at han er en veldig ærlig person og at han er mannen i forholdet, slik at jeg kan være feminin, sier hun og smiler bredt.

Kjæresteparet sier de tenkte mye på hverandre da det ble kjent at Robinson-deltagerne måtte evakueres under innspillingen fordi det var så kaldt at TV3 fryktet for helsen deres.

- Jeg klarte ikke å gjøre annet enn å lete på nettet etter nyheter, fordi jeg visste jo ingenting om hva som skjedde, sier Nora.

- Tankene gikk ofte til Nora under oppholdet. Det var veldig tøft under innspillingen. Egentlig er jeg jo mest glad i sol og varme, sier Lucas til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årets Robinson-deltagere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer