Kom på fest i Maris kjole

Linni Meister spurte «Tigerstaden»-venninnen om hjelp da hun skulle finne kjole til premierefesten.

SYDDE OM JUMPSUIT: Mari Wang Haugersveen kom i en jumpsuit hun hadde sydd om selv, og med veske fra YSL. Foto: Curt Hjerstedt, Seoghør.no.
VALGTE HVITT: Anette-Marie Antonsen var den eneste av jentene som kom i hvitt på premierefesten, med sin flotte Alexander Wang-kjole.Sko fra Michael Kors og veske fra Moods of Norway. Foto: Curt Hjerstedt, Seoghør.no.
EGET SMYKKE: - Smykket er fra min egen kolleksjon, Nora Norway by Carina Dahl, sa hu stolt til Seoghør.no. Hun hadde også kjole fra Topshop og jakke av merket Floyd. Vesken er fra Mulberry. Foto: Curt Hjerstedt, Seoghør.no
NÅ OGSÅ DESIGNER: For tiden kan du se Linni Meister i "71 grader nord" på TV - men der er hun ikke iført klær fra kolleksjonen sin.

SEOGHØR.NO: Linni Meister (27), Mari Wang Haugersveen (30), Carina Dahl (28) og Anette-Marie Antonsen (27) glitret fra topp til tå, da de torsdag feiret seg selv og premieren på en ny sesong av TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden».

Til Seoghør.no avslørte Linni at hun hadde bedt Mari om hjelp da hun skulle finne den riktige kjolen til festen. Og hun var tydelig stolt over det hun fant i venninnens klesskap.

- Det er en Nelly-kjole og skoene fra Zara. Jeg synes den er kjempefin, sa hun til Seoghør.no.

Mari på sin side hadde tatt hendene i bruk for å skape sitt perfekte festantrekk.

- Dette er en jumpsuit, som jeg har sydd om selv, røpet hun til Seoghør.no.

Se antrekkene til «Tigerstaden»-jentene i vår bildespesial!



I årets sesong av «Tigerstaden» - som har premiere søndag 29. september - følger kameraene blant annet de fire jentene mens de reiser på tur til USA.

Det blir ingen rolig affære.

_ Det er mye galskap, så mye kan vi si. Det har vært sinnsykt morsomt. Nå er vi spente på hva folk synes, sier de til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Savner ikke singellivet