Kom på fest i gjennomsiktig bluse - uten BH

Supermodell Kate Moss fornektet seg ikke på eksklusiv butikkåpning.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kate Moss (39) stilte nylig naken opp for Playboy i anledning sin forestående 40-årsdag, men supermodellen har visst ikke fått nok av nakenhet.

Da designer Stuart Weitzman åpnet ny butikk i Milano denne uken, stilte nemlig stilikonet opp i gjennomsiktig bluse - uten BH under.

Moss kombinerte den gjennomskinnelige, stripede blusen med en stilig smokingjakke, som hun muligens tenkte skulle skjule brystvortene hennes.

Men 39-åringen, som tidligere i år var reklamemodell for skodesignerens høst- og vinterkolleksjon, viste imidlertid litt vel mye så fort hun åpnet jakken.

OOPS: 39-åringens brystvorter var godt synlige så snart jakekslagene på smokingjakken hennes gled til side. Foto: Stella Pictures
OOPS: 39-åringens brystvorter var godt synlige så snart jakekslagene på smokingjakken hennes gled til side. Foto: Stella Pictures Vis mer

Superstjernen var dessuten iført sorte dressbukser og enkle stilletsandaler, som sørget for et elegant uttrykk. Et glitrende halssmykke tok muligens noe av oppmerksomheten bort fra brystpartiet hennes, mens skjønnhetens hår var utslått og sminken diskret.

ETTERTRAKTET: Den britiske skjønnheten har også vært modell for skomerket. Foto: Stella Pictures
ETTERTRAKTET: Den britiske skjønnheten har også vært modell for skomerket. Foto: Stella Pictures Vis mer

Smilende og hånd i hånd med stjernedesigner Donatella Versace, så den rocka modellen helt komfortabel ut i sitt noe luftige antrekk.

Noe som neppe er så veldig rart - Kate Moss er en ivrig tilhenger av å sole seg toppløs på offentlige strender.

LES OGSÅ: Kom i kveldens korteste antrekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer