Kom på fest i bare undertøyet

Superstjernen overrasket på den røde løperen.

LETTKLEDD ANTREKK: Katy Perry overlot ikke mye til fantasien, da hun torsdag dukket opp på den røde løperen under moteuken i Paris. Foto: Stella Pictures
LETTKLEDD ANTREKK: Katy Perry overlot ikke mye til fantasien, da hun torsdag dukket opp på den røde løperen under moteuken i Paris. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Katy Perry (27) er kjent for å være en av Hollywoods mest vågale kvinner i klesveien, men likevel var det mange som hevet øyenbrynene da hun torsdag møtte opp på den røde løperen under moteuka i Paris.

«I Kissed A Girl»-sangerinnen kom nemlig til et moteshow  iført kun undertøy - med et tynt, gjennomsiktig, trekk over beina!

Perry- som nylig ble singel 14 måneder etter at hun giftet seg med skuespilleren og komikeren Russell Brand - lot seg imidlertid sjenere av de mange stirrende blikkene og så alt annet enn ukomfortabel ut.

Kanskje blir dette en slager også på røde løpere her i Norge de neste månedene?

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Signerte skilsmissen med et smilefjes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer