VINNERNE: Dansegruppa Diversity stakk overraskende av med seieren i "Britain's Got Talent" lørdag.  Foto: © ITV
VINNERNE: Dansegruppa Diversity stakk overraskende av med seieren i "Britain's Got Talent" lørdag. Foto: © ITVVis mer

Kom på andreplass

Sangsensasjon Susan Boyle fikk psykologhjelp før finale-opptrednen...

SEHER.NO: Skotske Susan Boyle (47) ble verdenskjent da hun imponerte alle med fantastisk sang fra Les Miserables i auditionene til TV-programmet "Britain's Got Talent".

De siste ukene har imidlertid vært svært turbulente for 47-åringen, som nærmest har vært fotfulgt av britisk og utenlandsk presse.

Tidligere denne uken gikk Susans bror John ut i pressen og fortalte at søsteren var i ferd med å bryte sammen, og at hun trengte hjelp. 

Som følge av det enorme presset, ble Boyle dermed anbefalt å snakke med en psykolog rett før sin opptreden under den store finalen i talentkonkurransen lørdag, skriver Daily Mail.

47-åringen skal imidlertid ha vært ved godt mot, og avslørte at hun gledet seg aller mest til å gå ut på scenen.

Med sin flotte stemme imponerte hun nok en gang dommerne med sangen "I Dreamed A Dream".

Se Susans finaleopptreden nederst i saken!

- Jeg skal egentlig ikke ha noen favoritter, men det var den mest fantastiske opptrednen jeg har sett i "Britain's Got Talent"s historie. Du burde vinne denne konkurransen, sa dommer Piers Morgan.

Likevel holdt det ikke helt til mål for sangsensasjonen.

Det var nemlig dansegruppa Diversity som overraskende stakk av med seieren og den gjeve premien på én million kroner lørdag kveld.

- Jeg er skuffet på Susans vegne, men hun tok det veldig bra. Hun kommer godt ut av dette og vi har aldri hatt noen som Susan Boyle på andreplass tidligere. Hun har fått mange fans i kveld på grunn av sin elskverdige oppførsel. Hun har en stor framtid, sa dommer Simon Cowell etter finalen.

Og selv om sangstjernen selv også virket litt skuffet, gikk sorgen raskt over til glede for Susan, som så frem til å feire kvelden med de andre finalistene.

- De beste vant. Alt dette har helt klart vært verdt det. Jeg føler meg virkelig hjemme når jeg er på scenen, så klart gjør jeg det. Jeg er jo blant venner, sa 47-åringen.

Nå drømmer hun om en videre sangkarriere.

- Jeg håper å få gitt ut et album. Hvem vet? Jeg tar det som det kommer, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Boyle-saken er ute av kontroll!


Se Susans finaleopptreden nedenfor: