Kom på «Allsang på grensen» uten giftering

Èn uke senere er det blitt kjent at den folkekjære artisten Kurt Nilsen skal skilles.

PÅ: Senest under «Idol gir tilbake», som ble avholdt i midten av mai, var ringen Kurt Nilsen fikk da han sa ja til Kristin sommeren 2006 på. Her med «Idol»-deltaker Astrid Smedplass. Foto: Stella Pictures
PÅ: Senest under «Idol gir tilbake», som ble avholdt i midten av mai, var ringen Kurt Nilsen fikk da han sa ja til Kristin sommeren 2006 på. Her med «Idol»-deltaker Astrid Smedplass. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken ble det kjent at den folkekjære artisten Kurt Nilsen (34) og kona Kristin (33) skilles etter syv år som mann og kone.

For nøyaktig én uke siden åpnet Kurt sommerens store TV-fest «Allsang på grensen» sammen med Carola Häggkvist og Marion Ravn, og bilder tatt under innspillingen viser at 34-åringen allerede da hadde tatt av seg gifteringen.

Senest under TV-sendingen «Idol gir tilbake», som ble avholdt i midten av mai, var ringen Kurt Nilsen fikk da han sa ja til Kristin sommeren 2006 på.

Det var Jan Fredrik Karlsen, Kurts manager, som bekreftet bruddet via VG, onsdag ettermiddag:

- Kurt kan bekrefte at forholdet dessverre er slutt. Utover det har hverken han eller Kristin noen kommentar.

Seoghør.no har vært i kontakt med Karlsen for en videre kommentar, men manageren ønsker ikke kommentere saken ytterligere:

- Ingen kommentar utover det som er min/vår kommentar i VG, skriver Karlsen i en sms til Seoghør.no.

Paret har en sønn sammen, i tillegg har Kurt to barn fra et tidligere forhold.

Da Seoghør.no møtte Kurt under innspillingen av «Allsang på grensen» i forrige uke, fortalte han at det å skulle spille 150 konserter før året er omme får konsekvenser for både familieliv og sosial omgang med venner.

Han avslørte også at han i år har valgt å prioritere livet som artist:

- Det går greit det. Jeg har gitt de beskjed hjemme at nå blir det et år viet til musikk, plater, TV-programmer og turné. Det er sånn det er av og til. Men neste år så er det fri.

LES OGSÅ: Se hvem som dukket opp på Astrup Fearnley-museet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer